IKEA je celosvětově známá nábytkářská firma, která se zaměřuje na prodej nábytku a bytových doplňků za nízké ceny. Nabízené zboží si IKEA také sama vyrábí.

V Česku IKEU najdete ve čtyřech velkých obchodních domech s restaurace mi IKEA, sedmi externích výdejních místech a také na e-shopu. Pro věrné zákazníky je připraven věrnostní program IKEA Family, se kterým získáte slevy a další drobné dárky.

1x1.trans - IKEA

Logo – Ikea

Představení e-shopu

Tuto globálně úspěšnou firmu, kterou založil v roce 1943 Ingvar Kamprad ve Švédku, najdete v Evropě, Asii, USA i Austrálii. Ročně dosahuje miliardových obratů. V začátcích se IKEA specializovala na prodej drobného a levného zboží, které se snadno prodávalo.

S úspěchy IKEA expandovala i do dalších odvětví, až sortiment získal současnou podobu – dostupný a vkusný designový nábytek a doplňky. Každého návštěvníka IKEI zaujme zvláštní uspořádání obchodu, ocitnete se totiž rovnou ve skladě, ve kterém je zboží vystaveno.

Přejít do e-shopu

zpět k obsahu ↑

Přehled sortimentu

V obchodě pořídíte postele, kuchyně, komody, skříně, botníky, židle, stoly, zrcadla, osvětlení a sušáky na prádlo. Dále textil jako povlečení, prostěradla, závěsy, také matrace, koberce, polštáře a dekorace jako rámečky, obrazy a svíčky. Sortiment je opravdu široký. Kromě funkčnosti a nízké ceny si IKEA zakládá také na šetrnosti k životnímu prostředí a udržitelném rozvoji.

Zakoupíte zde výrobky, které jsou ekologické a v souladu s touto filozofií. Kromě papírového katalogu si můžete sortiment prohlédnout i na internetových stránkách online. Pokud rádi nakupujete ve slevě, doporučujeme se podívat do oddělení výprodeje, kde seženete poslední kusy za pěkné ceny.

zpět k obsahu ↑

Služby a ostatní

Dopravu pro zákazníky zajišťuje sama IKEA. Ceny se mění dle velikosti zásilky. Zaměstnanci zboží doručí až k vám domů a popřípadě vynesou. Za nadměrné zásilky si připlatíte, pokud ale objednávka překročí hodnotu 150 000 Kč, doprava je zdarma.

Zboží si můžete také vyzvednout osobně na jedné z poboček nebo v obchodních domech v Praze, Brně , Ostravě a dalších městech. Platit lze hotově nebo kartou při převzetí, na dobírku, kartou online, bankovním převodem a na splátky.

zpět k obsahu ↑

Slevový kód

  • Aktuálně nenabízí slevový kód
  • Získáte dopravu zdarma při nákupu nad 150 000 Kč
zpět k obsahu ↑

Doprava

Obchod využívá tyto dopravce:

  • Osobní odběr
  • Vlastní doprava
zpět k obsahu ↑

Platební možnosti

  • Bankovní převod
  • Platební karta
  • Dobírka
  • Na splátky
zpět k obsahu ↑

Prodejny

  • Chlumecká 664/10, 198 00 Praha 9 – Černý Most
  • Skandinávská 131/1, 155 00 Praha 13
  • Skandinávská 4, 619 00 Brno – Dolní Heršpice
  • Rudná 110, 700 30 Ostrava – Zábřeh
zpět k obsahu ↑

Kariéra

  • Aktuálně pracovní místa nenabízí
zpět k obsahu ↑

Kontakt

zpět k obsahu ↑

Hodnocení

9.5 Hodnocení
Prodejce nábytku a bytových doplňků

9.5Naše hodnocení
Přehlednost obchodu
9
Jednání se zákazníkem
9.5
Kvalita sortimentu
9.5
6.8Hodnocení uživatelů
Přehlednost obchodu
6.6
Jednání se zákazníkem
6.5
Kvalita sortimentu
7.3
KLADY
  • komunikace
  • přiznivé ceny
  • široký sortiment
  • přehledný web
Napsat hodnocení  |  Přečíst hodnocení a komentáře

19 komentářů
Zobrazit vše Nejpřínosnější Nejlepší Nejhorší Napsat hodnocení
  1. Reagovat
    Alena 2.11.2020 v 22:08
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Opakovaně navštěvuji kamennou prodejnu na Černém mostě. Nikdy jsem neměla s ničím problém. Přijemná obsluha, která vždy poradí.

    KLADY: spokojenost a komunikace na prodejně široká nabídka zboží příznivé ceny
    (1) (0)You have already voted this
  2. Reagovat
    Jan Novak 3.1.2021 v 8:59
    0.8
    Přehlednost obchodu
    10
    Jednání se zákazníkem
    40
    Kvalita sortimentu
    0

    V IKEA můžu doporučit masové kuličky. To je ale všechno. Dekorace působí kýčovitě a nábytek se po dvou letech používání rozpadne. Doporučuji si připlatit a nokoupit v obchodě s kvalitním nábytkem.

    KLADY: Nábytek je levný.
    ZÁPORY: Protože je nábytek levný tak nic nevydrží.
    (1) (1)You have already voted this
  3. Reagovat
    Pavlina 11.1.2021 v 12:16
    0.5
    Přehlednost obchodu
    10
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Tezka nespokojenost. Komunikace v zapornych hodnotach. Po tydnu od objednavky z eshopu mi prisla reklamace – pry mnou nahlasena. Zbozi, ktere melo byt k vyzvednuti ve mnou zvolenem terminu nebylo kompletni a to co melo prijit stejne prislo az za dalsich pet dni. Kdybych to mela 10 az 15 km, tak to neresim, ale do nejblizsiho mista pro vyzvednuti to mam 70 km. Proto se spoleham na to, ze kdyz se na necem domluvim, tak to tak bude. Pro jistotu jsem se snazila dovolat, abych si potvrdila co vsechno na miste bude. Dovolat se byl nerealny ukon, na dalsi maily nikdo nereagoval a po mesici se nic nedeje. Zbozi bylo zaplaceno predem a mel to byt vanocni darek… Ten se nekonal a ani ted nevim co bude. Moje prvni zkusenost a zrejme posledni… Takove jednani nema obdoby.

    KLADY: Zadne klady.
    ZÁPORY: Vsechno
    (2) (1)You have already voted this
  4. Reagovat
    Andrea 20.1.2021 v 17:13

    Hlavně si neobjednávejte zboží s jejich dopravou. 10.11 objednáno, 14.11 nepřijeli ani nikdo nezavolal. Další termin 18.11, ehm, 4h doma čekáme a stejně nic, ani sms. Další datum 20.11 zboží sice přijelo ale ze 6 korpusů měli pánové na autě jen 1. Reklamace zadaná přes net protože na jejich linku se nelze dovolat. Po 3 dnech nebyla reklamace zadána, tak po telefonu konečně evidence 23.11, a od té doby jen čekám, čekám a čekám, nikdo nezavolá, nelze se k nim dovolat, 18.12 zázrak – jsem se dovolala, slečna nabízí vyřešení reklamace vrácením peněz a jaksi nechápe, že část obývací stěny visí od 20.11 na zdi a zbytek prostě nemám. Mimo jiné korpusy nejsou. Dnes je 20.1.2021 a stále mě chybí kus obývací stěny a stále se nelze dovolat. Kdybych toto věděla v září když jsem si planavala stejní přes jejich program tak se nato raději vykašlu. Strašné jednání !!!!

  5. Reagovat
    Anna V 28.1.2021 v 17:03
    3
    Přehlednost obchodu
    20
    Jednání se zákazníkem
    80
    Kvalita sortimentu
    80

    Objednala jsem si během lockdownu zboží na osobní vyzvednutí. IKEA, asi jako jediný konglomerát ve vesmíru, však účtuje 50Kč za — osobní vyzvednutí — produktu. Takový poplatek nemají ani nejmenší lokální obchody v České nebo Slovenské republice. Nehledě na to, že k vyzvednutí musíte obejít celý obchodní dům a projít polovinou garážního prostoru, než se k výdejnímu místu vůbec dostanete. Je mi z toho nevolno a doufám, že už v IKEA nikdy nenakoupím.

    KLADY: Milý personál
    ZÁPORY: Absurdní řešení krizové situace
    (0) (0)You have already voted this
  6. Reagovat
    Zuzana 31.1.2021 v 20:29

    Hrůza, když se proklikáte, zjistíte, že nic není k dispozici. Že 4 hledaných věcí nic nebylo

  7. Reagovat
    Iva 1.2.2021 v 10:29

    Online nákup otřesný zážitek. Zboží vám v termínu nedoručí, mají vypnutou infolinku, na emaily neodepisují a zboží nikde!! už nikdy.

  8. Reagovat
    Radek Švarc 3.2.2021 v 7:48

    V době pandemie Covid chtít za osobní vyzvednutí a platbu předem 190,- se mi zdá poněkud nehumánní. O zpomaleném eshopu raději ani nemluvě.

  9. Reagovat
    Alena 3.2.2021 v 11:16
    0.5
    Přehlednost obchodu
    10
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    kvůli zbytečným omezením v této zemi nic nefunguje. Chtěl jsem zkusit poprvé objednat věci z ikea online. Zboží mi tedy nebylo nahlášeno, ale zaplatil jsem tolik, kolik by s tím zbožím mělo být. Kurýr neměl terminál, nedal uctenku a já nemám co dělat, jen vás před tím varovat. je lepší počkat, až vše bude fungovat offline

    (1) (0)You have already voted this
  10. Reagovat
    Dan Maryška 11.2.2021 v 9:22
    0.65
    Přehlednost obchodu
    40
    Jednání se zákazníkem
    0
    Kvalita sortimentu
    0

    Poprvé jsem zkoušel objednat zboží přes e-shop. Nejen že nepřišlo v daný čas (zaplaťpánbůh datum seděl) ale nepřišlo vše.
    Takže jsem měl matraci,rošty, čela,šuplíky, ale bez bočních stran postele….. Okamžitě jsem urgoval e-mailem. Marně… po vyplnění reklamace se ozvali hned po 4řech pracovních dnech! Řekli že za další dva dny by to snad mohlo být doručeno. Nevím co tam pracuje za lidi, ale zkompletovat objednávku nevidím jako problém. Vždy když jsem u vás nakupoval nebyl problém si vzít podle čísel v regálech krabici. Když už se něco takového stane mohla by fungovat aspoň komunikace. Je to dost smutné.

    KLADY: Postel jsme objednali bílou Je bílá!
    ZÁPORY: Od dodání po žalostnou komunikaci
    (0) (0)You have already voted this
    • Reagovat
      Kubat 9.3.2021 v 20:39

      Pane Marysko, dekuji za recenzi, diky tomu jsem usetril penize. Nicmene to 4rech, to je neco tak odporneho! Cislovky se nijak neupravuji. Jen radove se pisi s teckou. Prosim, nepouzivejte to. Vypada to hrozne. Nebo budete psat osme takto 8mé!?

  11. Reagovat
    Vladislav 16.2.2021 v 19:41
    0.3
    Přehlednost obchodu
    10
    Jednání se zákazníkem
    0
    Kvalita sortimentu
    10

    Strašný nábytek, nedrzi nezpevneny na jedno použití. Už nikdy vybavili jsme s tím celi byt a vše na nic. Pat a mat umí lepší. Nedoporučuji hlavně dřevotřísky šílené.

    KLADY: Přehledně stranky
    ZÁPORY: Skříně na jedno použití silene
    (1) (0)You have already voted this
  12. Reagovat
    Diana 19.2.2021 v 7:34

    Naprosté zklamaní a vyčůranost. Ikea si potřebuje zahojit ušlé zisky kvůli covidu, tak neumožňuje vrácení zakoupeného zboží až do doby, než se otevřou obchody, což může trvat třeba rok. Zadržují peníze od lidí v nouzovém stavu, je mi z nich na zvracení. Dovolat se jim nemůžete, na email odpovídali týden. Prý to mají uvedeno na stránkách. Ano. Malým písmem v OTÁZKÁCH! Ale pokud si rozkliknete záložku vrácení zboží, tak tam tato vyčůranost uvedena není. Všude jinde lze zboží vrátit, jen v Ikei nelze. Spolehájí na to, že si zboží ponecháte. Je to vyčůraný tah. Nemáme peníze, ale za to máme v bytě skládku nevyhovujícího nábytku. Takhle se chová Ikea v nouzovém stavu!

  13. Reagovat
    Anstis 21.2.2021 v 10:36
    2.65
    Přehlednost obchodu
    10
    Jednání se zákazníkem
    70
    Kvalita sortimentu
    80

    Nedoporučuji objednávat zboží v IKEA Černý Most. Jestli na internetu bude napsáno, že potřebné zboží jsou skladem, tak to ještě neznamená, že jsou tam (v ostatních obchodech, ve kterých jsem se dívala nutné zboží, bylo okamžitě napsáno, že některé zboží není skladem). Konečně, kvůli špatné informace ohledně nutných věc, jsem vybrala IKEA Černý Most, ale pro mě bylo značně vhodnější IKEA Zličín. A také jestli někdo bude chtít změnit místo výběru z opodstatněních důvodů, tak jediná možnost, která vyskytuje, je zrušení své objednávky (reklamace) a objednání opakovaně v jiném obchodě, co pro mě je velká ztráta času.

    KLADY: Ke zbožím a výběru žádný dotaz nemám. Lidí jsou velmi přátelští. Zboží jsou kvalitní. Výběr velmi snadný a rychlý.
    ZÁPORY: Špatné informování zákazníků ohledně přítomnosti zboží.
    (0) (0)You have already voted this
  14. Reagovat
    Miloš 3.3.2021 v 9:09
    2.5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    0
    Kvalita sortimentu
    50

    Naprostá nespokojenost.
    Je to levné ale to je pro natolik nekvalitní nábytek normální. Slevove karty prodávané primo na prodejně nefungují. Dárkové poukazy take nefungují. Pokud je něco trochu jen hezké už je to dražší než u konkurence. V designu neřeší rozdíl mezi lesklou bílou a matnou bílou. Takže výsledek vypadá divně. Některý bílý nábytek je natřen barvou některý potažen fólií. Takže objednávat pres internet je riziko. Komunikace se zákazníkem neexistuje.
    Doporujucu u nich losos wrap a jít pro nábytek jinam.

    KLADY: Parkování u prodejny
    ZÁPORY: Kvalita Cena Jednání Doprava Design
    (0) (0)You have already voted this
  15. Reagovat
    Karolína 19.3.2021 v 16:01
    1.65
    Přehlednost obchodu
    0
    Jednání se zákazníkem
    0
    Kvalita sortimentu
    100

    Kdyby v ikeii nebyl tak hezký a levný nábytek s dekorací, tak neobjednávám.
    Ikeu máme daleko, takže objednávání je pro nás jednodušší řešení.
    Po proklikáním celým webem jsem u ukončení objednávky zjistila, že půlku nemají aniž by bylo u zboží napsáno, že není skladem. Dnes mi mělo dorazit zboží, na e-mail nereaguji a na infolince mi jen řeknou stav objednávky, který si mužu přečíst i já. Odpoledne mi zavolala paní, ze ikea má spozdeni a ze místo dnes dorazí až za 5dní, takže budu na svou objednávku čekat 10dni.

    KLADY: Hezký nábytek a dekorace
    ZÁPORY: Nulová komunikace Zdržení dopravy
    (0) (0)You have already voted this
  16. Reagovat
    Marek 26.3.2021 v 16:22
    3.8
    Přehlednost obchodu
    80
    Jednání se zákazníkem
    90
    Kvalita sortimentu
    60

    Bohužel v době lockdownu a uzavření prodejen platíte 49,- Kč za osobní vyzvednutí a 299,- Kč za dopravu v případě i zaslání prkotiny!!! A poslední absolutní hřebík do rakve je ten, že již týden chci udělat objednávku a jejich systém je prý přetížený a mám to zkusit druhý den!? Co to je tohle?? V tomto případě to je palec dolu 👎

    KLADY: Rozmanitost zboží v poměru kvalita a cena a dobrá kuchyně.
    (0) (0)You have already voted this
  17. Reagovat
    Petra 27.3.2021 v 7:01
    1.65
    Přehlednost obchodu
    50
    Jednání se zákazníkem
    0
    Kvalita sortimentu
    50

    Nejhorsi e-shop, co jsem kdy nakupovala. Za osobni vyzvednuti par drobnosti v cene do 2 tisic, chteji 149 Kc a jeste vam urcuji den (a to nejdriv za 3 dny od objednavky) a presnou hodinu, kdy mate zbozi vyzvednout.
    Radeji objednam jinde.

    KLADY: Levny nabytek, siroky vyber zbozi
    ZÁPORY: Eshop katastrofa
    (0) (0)You have already voted this
  18. Reagovat
    David 2.4.2021 v 15:21
    1.15
    Přehlednost obchodu
    10
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    50

    S jejich e-shopem at jdou do patřičných míst. Chtěli jsme si objednat dvě skříně ( NA JEDNU ADRESU) a oni si účtují 700 Kč za jednu skříň. To je vážně přestřelené….. abychom dali 1400 za poštovné…

    ZÁPORY: E-shop
    (0) (0)You have already voted this

    Budeme rádi za váš komentář. Pište prosím slušně a s přidanou hodnotou. Komentáře schvaluje správce.


Komentáře / diskuse / hodnocení

Celkové hodnocení

GDPR: Jsme správci osobních údajů a chráníme je v souladu se zákonem 101/2000 Sb., O ochraně osobních údajů a s principy obsaženými ve směrnici EU č. 95/46/EC. Po odeslání komentáře zpracováváme tyto údaje - jméno, e-mail a IP adresu. E-mail používáme pro odeslání informační zprávy, že vám někdo odpověděl na dotaz. Pro jiné účely jej nevyužíváme. IP adresu sledujeme z důvodu ochrany před spamem. Pro odstranění údajů nás kontaktujte na info@recenzer.cz