Alza.cz

Kdo by neznal ukřičeného a často velmi otravného malého mimozemšťana, který na nás pravidelně huláká na televizní obrazovce, aby nás přilákal na nějakou aktuální akcičku v Alza.cz? Je zelený, hlučný, ale pamatuje si ho skutečně každý a jeho zásluhou je tento obchod nepřehlédnutelný. Popularitu však nezískal jen díky mini zelenému mužíčkovi, naopak je toto nákupní centrum oblíbené díky nízkým cenám, širokém sortimentu zboží a dokonalému servisu.

Největší obchod s počítači a elektronikou

Uteklo hodně času od doby, kdy pod značkou Alzasoft tato společnost v roce 1994 vznikla a díky úsilí celého týmu se vypracovala na jeden z nejpopulárnějších internetových obchodů, který v podstatě odstartoval revoluci v nákupech na internetu. O tom, že tento internetový gigant nabízí počítače a elektroniku za ty nejlepší ceny není pochyb.

Alzák

Působí nejen v naší republice, ale také u sousedů na Slovensku a dalších zemích EU. Kromě spotřební elektroniky, má velmi silné zastoupení i v dalších kategoriích, například hračky, sport, hobby, media, parfémy, hodinky, ale také velké spotřebiče jako pračky, myčky nádobí, sušičky prádla, chladničky, sporáky, stejně tak mobilní telefony a mnoho dalších.

zpět k obsahu ↑

Nákup nikdy nebyl jednodušší

Díky tomu, že Alza.cz provozuje nejen e-shop, ale také prodejny a AlzaBoxy, které jsou rozmístěné nejen v České republice, ale i na Slovensku, v Maďarsku a v Rakousku, můžete si klidně zboží vyzvednout zdarma na kterékoliv pobočce či v Alzaboxu . Samozřejmostí jsou i showroomy, ty jsou v Praze, Bratislavě a také v Budapešti. Ovšem nejjednodušší je, když si na zboží počkáte, až vám ho přivezou rovnou domů, navíc není problém, aby vám objednávku doručili ještě v ten samý den, kdy jste si objednali, pokud jste to stihli do 11 hodin nebo dokonce i o víkendu.

Recenze e-shopu Alza.cz najdete i na Srovname.cz

zpět k obsahu ↑

Slevový kupon

  • PLATIMONLINE – využijte tento dlouhodobý slevový kód, díky kterému získáte dopravu zdarma
zpět k obsahu ↑

Kariéra

Na této podstránce najdete všechny volné pozice, které jsou v Alze vypsané.

zpět k obsahu ↑

Reklamace

Tady naleznete přehledný článek, jak vyřešit reklamaci.

zpět k obsahu ↑

Kontakt

  • Zákaznická linka: 225 340 111
zpět k obsahu ↑

Informace o společnosti

  • Obchodní firma: Alza.cz a.s.
  • Adresa a showroom: Jateční 33a, Praha 7 – Holešovice
  • Sídlo: Jankovcova 1522/53, Praha 7 – Holešovice
  • IČO: 27082440
  • DIČ: CZ27082440
  • Statutární zástupci: Aleš Zavoral a Tomáš Havryluk
zpět k obsahu ↑

Hodnocení

10 Hodnocení
Jednička na českém trhu

10Naše hodnocení
Přehlednost obchodu
10
Jednání se zákazníkem
10
Kvalita sortimentu
10
7.7Hodnocení uživatelů
Přehlednost obchodu
9.1
Jednání se zákazníkem
4.7
Kvalita sortimentu
9.4
KLADY
  • velké množství zboží skladem
  • výdejní místa
  • rychlá doprava
  • komunikace se zákazníkem na vysoké úrovni
ZÁPORY
  • vyšší ceny
Napsat hodnocení  |  Přečíst hodnocení a komentáře

9 komentářů
Zobrazit vše Nejpřínosnější Nejlepší Nejhorší Napsat hodnocení
  1. Reagovat
    Lukáš Jirsa 6.12.2018 v 11:18

    Při všech nákupech jsem byl spokojený. Perfektní e-shop a jejich filtry. I když nenakupuji, vždy hledám zboží přes tento obchod.

  2. Reagovat
    Daniela Kaštovská 7.12.2018 v 17:02

    Má širokou nabídku. Přijatelné ceny a dostatek výdejen. Alze můžu věřit, proto se na ní v budoucnu zase obrátím. Jediné co mě vadí, je ta zelená příšera.

  3. Reagovat
    Kořánová 7.12.2018 v 17:21
    3.15
    Přehlednost obchodu
    90
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    90

    Strašná komunikace s operátory. Nedodrželi ani jednou to, na čem jsme se domluvili. Včetně ujištění, že do 10 minut zavolají zpět a již nikdy se neozvali. Nedoporučuji!

    ZÁPORY: komunikace s operátory
    (0) (0)You have already voted this
  4. Reagovat
    Štěrk Michal 7.12.2018 v 22:21

    Vždy rychlé vyřízení objednávky a vstřícný přístup při vyřizování reklamací. Na zboží lze prodloužit i záruka za příplatek.

  5. Reagovat
    Šofr K. 7.12.2018 v 23:48
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Rychlost, spolehlivost a přehledná nabídka

    KLADY: Vše v pořádku
    (0) (0)You have already voted this
  6. Reagovat
    Anonym 14.6.2019 v 13:04
    3.5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    100

    Dnes jsem objednával zboží z důvodu levnější nabídky oproti konkureci. Alza mi objednávku automaticky z důvodu „rychlejšího doručení“ rozdělila na dvě části ikdyž mají obě příjít v totožný den :) Takže nakonec díky poštovnému (které by bylo u konkurence dokonce zadarmo) jsem se dostal na totožnou cenu jako u konkurence i přes to že jsem platil kartou online.

    (0) (0)You have already voted this
  7. Reagovat
    Jaromír Plocek 19.6.2019 v 7:16
    2.3
    Přehlednost obchodu
    60
    Jednání se zákazníkem
    0
    Kvalita sortimentu
    80

    O.K., abych byl objektivní, v minulosti jsem na Alze nakupoval a reklamoval bez problémů. Ovšem poslední zkušenost mě přiměla změnit názor na tuto společnost.
    Žena kupovala sandály, jsme z Třebíče, zboží chtěla poslat do Alzaboxu. Bohužel zboží mělo patrně nesprávně přiřazené rozměry, bylo označeno jako nadměrné zboží a nešlo odeslat do Alzaboxu, do místa bydliště pouze speciální dopravou v řádu stokorun. Dvakrát jsme Alzu kontaktovali písemně, kdy jsme na tento problém u konkrétního zboží upozorňovali. Vždy to řešil jiný člověk s odpovědí, že pokud se jedná o nadměrné zboží, nelze doručit do Alzaboxu – jak kdyby zprávy nečetli. Nepomohlo ani naprosto negativní hodnocení podpory. Mezitím žena telefonovala na linku podpory, kdy se nedovolala ani po čtvrt hodině. Pak přišla SMS, že zaregistrovali pokus o hovor a po uvolnění operátorů zavolají zpět, ale dodnes se operátor asi neuvolnil.
    Abych to shrnul, nevadí mi chybně nastavené parametry produktu a s tím způsobené problémy, chyba se vloudí všude, ale naprosto katastrofální stav podpory a způsob NEřešení ani drobných problémů. Jak jsem četl recenze z poslední doby, nejsem asi jediný a Alza má pravděpodobně problémy s podporou i v závažnějších věcech.

    KLADY: široká nabídka zboží
    ZÁPORY: ZÁKAZNICKÁ PODPORA ABSOLUTNÍ NEPRUŽNOST jsou to asi opravdu mimozemšťani
    (0) (0)You have already voted this
  8. Reagovat
    Martina M 22.6.2019 v 21:12
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Za tohle…. https://www.alza.cz/mailing-g105490.htm…. odpouštím opožděné dodani ventilátoru :-))))
    Děkuji :-)))

    KLADY: Za tohle.... https://www.alza.cz/mailing-g105490.htm.... odpouštím opožděné dodani ventilátoru :-))))
    ZÁPORY: Žádný
    (0) (0)You have already voted this
  9. Reagovat
    Nikola 24.6.2019 v 16:26

    Objednávali jsme lednici, ktera měla dorazit v pátek 21.6. 2019, což bylo potvrzeno i SMS zprávou. Celý den jsme čekali na SMS, že zboží dorazilo na prodejnu ale nic. Kolem 19:30 došla SMS zpráva, ze zboží přijde ještě v ten den 21.6. Ale nepřišlo. V sobotu opět nic, nikdo se neozval. Po několikátém hovoru s alzou jsme se vůbec nic nedozvěděli. Paní slíbila, že vše zjistí a dá info, ale nikdo se neozval. Po dalším hovoru paní řekla, že vůbec netuší co nám na to má říct, že se nedokáže spojit s dopravcem, ale že se omlouvá. Prostě nic nezjistila, podle nás se na to vykaslala. Na několik emailu nikdo neodepisoval. V neděli nám paní řekla, že lednice přijde v pondělí ráno. Má ji u sebe dopravce, který o víkendu nepracuje. V pondělí ráno se opět nikdo neozval, navíc jsme se nemohli ani dovolat. Po pár hodinách jsme se dovolali a paní nám sdělila, že lednice bude dnes 24.6. do 15:00. Uběhlo několik hodin a najednou bylo 15:10 a nikdo se neozval, po dalším hovoru zase s jiným člověkem jsme se dozvěděli, že až teprve dnes to odesilaji. Tak jak nám mohly v pátek dojít 2 SMS že to má onen patek dorazit na prodejnu. Levá ruka neví co dělá pravá.
    Nicméně objednávku jsme zrušili a lednicí koupíme jinde. Taky bychom se od alzy nemuseli dočkat. Teď už budeme čekat pouze na vrácení peněz, což snad nebude trvat tak dlouho

    Budeme rádi za váš komentář. Pište prosím slušně a s přidanou hodnotou. (Tématické odkazy schvalujeme.)


Komentáře / diskuse / hodnocení

Celkové hodnocení

GDPR: Jsme správci osobních údajů a chráníme je v souladu se zákonem 101/2000 Sb., O ochraně osobních údajů a s principy obsaženými ve směrnici EU č. 95/46/EC. Po odeslání komentáře zpracováváme tyto údaje - jméno, e-mail a IP adresu. E-mail používáme pro odeslání informační zprávy, že vám někdo odpověděl na dotaz. Pro jiné účely jej nevyužíváme. IP adresu sledujeme z důvodu ochrany před spamem. Pro odstranění údajů nás kontaktujte na info@recenzer.cz