Alza.cz

Kdo by neznal ukřičeného a často velmi otravného malého mimozemšťana, který na nás pravidelně huláká na televizní obrazovce, aby nás přilákal na nějakou aktuální akcičku v Alza.cz? Je zelený, hlučný, ale pamatuje si ho skutečně každý a jeho zásluhou je tento obchod nepřehlédnutelný. Popularitu však nezískal jen díky mini zelenému mužíčkovi, naopak je toto nákupní centrum oblíbené díky nízkým cenám, širokém sortimentu zboží a dokonalému servisu.

Největší obchod s počítači a elektronikou

Uteklo hodně času od doby, kdy pod značkou Alzasoft tato společnost v roce 1994 vznikla a díky úsilí celého týmu se vypracovala na jeden z nejpopulárnějších internetových obchodů, který v podstatě odstartoval revoluci v nákupech na internetu. O tom, že tento internetový gigant nabízí počítače a elektroniku za ty nejlepší ceny není pochyb.

Alzák

Působí nejen v naší republice, ale také u sousedů na Slovensku a dalších zemích EU. Kromě spotřební elektroniky, má velmi silné zastoupení i v dalších kategoriích, například hračky, sport, hobby, media, parfémy, hodinky, ale také velké spotřebiče jako pračky, myčky nádobí, sušičky prádla, chladničky, sporáky, stejně tak mobilní telefony a mnoho dalších.

zpět k obsahu ↑

Nákup nikdy nebyl jednodušší

Díky tomu, že Alza.cz provozuje nejen e-shop, ale také prodejny a AlzaBoxy, které jsou rozmístěné nejen v České republice, ale i na Slovensku, v Maďarsku a v Rakousku, můžete si klidně zboží vyzvednout zdarma na kterékoliv pobočce či v Alzaboxu . Samozřejmostí jsou i showroomy, ty jsou v Praze, Bratislavě a také v Budapešti. Ovšem nejjednodušší je, když si na zboží počkáte, až vám ho přivezou rovnou domů, navíc není problém, aby vám objednávku doručili ještě v ten samý den, kdy jste si objednali, pokud jste to stihli do 11 hodin nebo dokonce i o víkendu.

Recenze e-shopu Alza.cz najdete i na Srovname.cz

zpět k obsahu ↑

Slevový kupon

  • PLATIMONLINE – využijte tento dlouhodobý slevový kód, díky kterému získáte dopravu zdarma
zpět k obsahu ↑

Kariéra

Na této podstránce najdete všechny volné pozice, které jsou v Alze vypsané.

zpět k obsahu ↑

Reklamace

Tady naleznete přehledný článek, jak vyřešit reklamaci.

zpět k obsahu ↑

Kontakt

  • Zákaznická linka: 225 340 111
zpět k obsahu ↑

Informace o společnosti

  • Obchodní firma: Alza.cz a.s.
  • Adresa a showroom: Jateční 33a, Praha 7 – Holešovice
  • Sídlo: Jankovcova 1522/53, Praha 7 – Holešovice
  • IČO: 27082440
  • DIČ: CZ27082440
  • Statutární zástupci: Aleš Zavoral a Tomáš Havryluk
zpět k obsahu ↑

Hodnocení

10 Hodnocení
Jednička na českém trhu

10Naše hodnocení
Přehlednost obchodu
10
Jednání se zákazníkem
10
Kvalita sortimentu
10
6.4Hodnocení uživatelů
Přehlednost obchodu
8
Jednání se zákazníkem
4
Kvalita sortimentu
7.3
KLADY
  • velké množství zboží skladem
  • výdejní místa
  • rychlá doprava
  • komunikace se zákazníkem na vysoké úrovni
ZÁPORY
  • vyšší ceny
Napsat hodnocení  |  Přečíst hodnocení a komentáře

15 komentářů
Zobrazit vše Nejpřínosnější Nejlepší Nejhorší Napsat hodnocení
  1. Reagovat
    Lukáš Jirsa 6.12.2018 v 11:18

    Při všech nákupech jsem byl spokojený. Perfektní e-shop a jejich filtry. I když nenakupuji, vždy hledám zboží přes tento obchod.

  2. Reagovat
    Daniela Kaštovská 7.12.2018 v 17:02

    Má širokou nabídku. Přijatelné ceny a dostatek výdejen. Alze můžu věřit, proto se na ní v budoucnu zase obrátím. Jediné co mě vadí, je ta zelená příšera.

  3. Reagovat
    Kořánová 7.12.2018 v 17:21
    3.15
    Přehlednost obchodu
    90
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    90

    Strašná komunikace s operátory. Nedodrželi ani jednou to, na čem jsme se domluvili. Včetně ujištění, že do 10 minut zavolají zpět a již nikdy se neozvali. Nedoporučuji!

    ZÁPORY: komunikace s operátory
    (2) (0)You have already voted this
  4. Reagovat
    Štěrk Michal 7.12.2018 v 22:21

    Vždy rychlé vyřízení objednávky a vstřícný přístup při vyřizování reklamací. Na zboží lze prodloužit i záruka za příplatek.

  5. Reagovat
    Šofr K. 7.12.2018 v 23:48
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Rychlost, spolehlivost a přehledná nabídka

    KLADY: Vše v pořádku
    (0) (4)You have already voted this
  6. Reagovat
    Anonym 14.6.2019 v 13:04
    3.5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    100

    Dnes jsem objednával zboží z důvodu levnější nabídky oproti konkureci. Alza mi objednávku automaticky z důvodu „rychlejšího doručení“ rozdělila na dvě části ikdyž mají obě příjít v totožný den :) Takže nakonec díky poštovnému (které by bylo u konkurence dokonce zadarmo) jsem se dostal na totožnou cenu jako u konkurence i přes to že jsem platil kartou online.

    (0) (0)You have already voted this
  7. Reagovat
    Jaromír Plocek 19.6.2019 v 7:16
    2.3
    Přehlednost obchodu
    60
    Jednání se zákazníkem
    0
    Kvalita sortimentu
    80

    O.K., abych byl objektivní, v minulosti jsem na Alze nakupoval a reklamoval bez problémů. Ovšem poslední zkušenost mě přiměla změnit názor na tuto společnost.
    Žena kupovala sandály, jsme z Třebíče, zboží chtěla poslat do Alzaboxu. Bohužel zboží mělo patrně nesprávně přiřazené rozměry, bylo označeno jako nadměrné zboží a nešlo odeslat do Alzaboxu, do místa bydliště pouze speciální dopravou v řádu stokorun. Dvakrát jsme Alzu kontaktovali písemně, kdy jsme na tento problém u konkrétního zboží upozorňovali. Vždy to řešil jiný člověk s odpovědí, že pokud se jedná o nadměrné zboží, nelze doručit do Alzaboxu – jak kdyby zprávy nečetli. Nepomohlo ani naprosto negativní hodnocení podpory. Mezitím žena telefonovala na linku podpory, kdy se nedovolala ani po čtvrt hodině. Pak přišla SMS, že zaregistrovali pokus o hovor a po uvolnění operátorů zavolají zpět, ale dodnes se operátor asi neuvolnil.
    Abych to shrnul, nevadí mi chybně nastavené parametry produktu a s tím způsobené problémy, chyba se vloudí všude, ale naprosto katastrofální stav podpory a způsob NEřešení ani drobných problémů. Jak jsem četl recenze z poslední doby, nejsem asi jediný a Alza má pravděpodobně problémy s podporou i v závažnějších věcech.

    KLADY: široká nabídka zboží
    ZÁPORY: ZÁKAZNICKÁ PODPORA ABSOLUTNÍ NEPRUŽNOST jsou to asi opravdu mimozemšťani
    (1) (0)You have already voted this
  8. Reagovat
    Martina M 22.6.2019 v 21:12
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Za tohle…. https://www.alza.cz/mailing-g105490.htm…. odpouštím opožděné dodani ventilátoru :-))))
    Děkuji :-)))

    KLADY: Za tohle.... https://www.alza.cz/mailing-g105490.htm.... odpouštím opožděné dodani ventilátoru :-))))
    ZÁPORY: Žádný
    (0) (1)You have already voted this
  9. Reagovat
    Nikola 24.6.2019 v 16:26

    Objednávali jsme lednici, ktera měla dorazit v pátek 21.6. 2019, což bylo potvrzeno i SMS zprávou. Celý den jsme čekali na SMS, že zboží dorazilo na prodejnu ale nic. Kolem 19:30 došla SMS zpráva, ze zboží přijde ještě v ten den 21.6. Ale nepřišlo. V sobotu opět nic, nikdo se neozval. Po několikátém hovoru s alzou jsme se vůbec nic nedozvěděli. Paní slíbila, že vše zjistí a dá info, ale nikdo se neozval. Po dalším hovoru paní řekla, že vůbec netuší co nám na to má říct, že se nedokáže spojit s dopravcem, ale že se omlouvá. Prostě nic nezjistila, podle nás se na to vykaslala. Na několik emailu nikdo neodepisoval. V neděli nám paní řekla, že lednice přijde v pondělí ráno. Má ji u sebe dopravce, který o víkendu nepracuje. V pondělí ráno se opět nikdo neozval, navíc jsme se nemohli ani dovolat. Po pár hodinách jsme se dovolali a paní nám sdělila, že lednice bude dnes 24.6. do 15:00. Uběhlo několik hodin a najednou bylo 15:10 a nikdo se neozval, po dalším hovoru zase s jiným člověkem jsme se dozvěděli, že až teprve dnes to odesilaji. Tak jak nám mohly v pátek dojít 2 SMS že to má onen patek dorazit na prodejnu. Levá ruka neví co dělá pravá.
    Nicméně objednávku jsme zrušili a lednicí koupíme jinde. Taky bychom se od alzy nemuseli dočkat. Teď už budeme čekat pouze na vrácení peněz, což snad nebude trvat tak dlouho

  10. Reagovat
    Petr H. 11.7.2019 v 14:35
    1.65
    Přehlednost obchodu
    80
    Jednání se zákazníkem
    20
    Kvalita sortimentu
    0

    Obchod ALZA jsem si vybral kvůli reklamě a rychlému dodání do druhého dne viz reklama a následný potrvzující email s objednávkou. Nicméně mě velice zklamalo doručení… Zboží podle všeho mělo dorazit druhý den, ale nepřišlo.Při řešení problému s doručením se nikam neposunete…Jak ALZA, tak dopravce si přehazují problém jak horký brambor a nejsou schopni reálně problém vyřešit. Za mě velké mínus pro ALZU.

    KLADY: velký výběr, přehledný sortiment v eshopu.
    ZÁPORY: dodací lhůta, call centrum (při řešení problému se zásilkou se nikam člověk neposunul)
    (1) (0)You have already voted this
  11. Reagovat
    Vlastimil 11.7.2019 v 15:02

    neustále prodlužují termín dodání

  12. Reagovat
    Patricie 22.7.2019 v 10:29

    Dva týdny čekám na doručení objednávky. Měla tu být hned druhý den, ale stále nikde. Neposlali ani email.

  13. Reagovat
    Patrik Dbalý 22.7.2019 v 16:27

    po 6 změna dodáni šílené .
    Volal jsem na call centrum lživé informace zítra to tady bude v 13.00 .. volal jsem v 13,10 kde to je odpověd přišel vám email dneska to bohužel nebude. email přišel během hovoru 13.22 už nikdy tam nic nekoupím . kvalitu sortimentu nemohu hodnotit nemám bohužel své zaplacené zboží..

  14. Reagovat
    Mojmír 4.8.2019 v 12:15

    NEDOPORUČUJI ochota řešit problém který nastal z jejich dopravcem je nulová. Pouze naivní výmluvy arogance lži lži a lži moje chyba kdybych četl komentáře… UŽ NIKDY z něčím takovým jsem se ještě nesetkal

  15. Reagovat
    Martin 7.8.2019 v 15:16
    0.15
    Přehlednost obchodu
    0
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    0

    KLADY: Nevidím
    ZÁPORY: Jsem dost nespokoje s tím, že alza odesílá balíky službou geis, která není schopná doručit balíky do druhého dne a tím pádem ani alza nedoručuje do druhého dne a tím pádem je lživá reklama.
    (0) (0)You have already voted this

    Budeme rádi za váš komentář. Pište prosím slušně a s přidanou hodnotou. (Tématické odkazy schvalujeme.)


Komentáře / diskuse / hodnocení

Celkové hodnocení

GDPR: Jsme správci osobních údajů a chráníme je v souladu se zákonem 101/2000 Sb., O ochraně osobních údajů a s principy obsaženými ve směrnici EU č. 95/46/EC. Po odeslání komentáře zpracováváme tyto údaje - jméno, e-mail a IP adresu. E-mail používáme pro odeslání informační zprávy, že vám někdo odpověděl na dotaz. Pro jiné účely jej nevyužíváme. IP adresu sledujeme z důvodu ochrany před spamem. Pro odstranění údajů nás kontaktujte na info@recenzer.cz