Seduo

Internetová platforma Seduo nabízí širokou škálu online vzdělávacích kurzů, které si můžete dopřát nejen pro své profesní vzdělání či osobní rozvoj. Za zmíněnou vzdělávací platformou stojí společnost LMC, která v oboru není žádným nováčkem, dokonce si můžete povšimnout i nenápadně podobného vzhledu Seduo.cz s inzerčním portálem Jobs.cz. který společnost společně s úspěšným portálem Prace.cz vlastní. V následující recenzi se zaměříme na výhody online výuky, co vše se díky Seduo můžete naučit, jak online výuka probíhá, pro koho je vzdělávání se Seduo vhodné a kolik za lekce zaplatíte.

Seduo

Jak Seduo funguje?

Ať už se chystáte zdokonalit profesně, v osobním rozvoji, komunikaci, nebo třeba ve světových jazycích, již dávno není podmínkou navštěvovat odborné předměty na školách nýbrž vše zvládnete sami, dle vašich časových i finančních možností z pohodlí domova, auta, nebo kanceláře. Vzdělávací platforma Seudo nabízí profesionální kurzy v různých profesních oddělení, každý vámi úspěšně zakončený kurz navíc poskytuje certifikaci, která se bude perfektně vyjímat například ve vašem životopise.

Každý kurz obsahuje balíček video lekce včetně dalších studijních materiálů, mezi které může patřit přehledná prezentace nebo jiným stylem formulované učební texty. Učení není podmíněno hodinovým rozvrhem a je jen na vás kdy a kde se do samostudia pustíte. Kurzy jsou dostupné nejen v online verzi, studovat můžete také za pomocí audionahrávek v mobilní aplikaci, tuto formu zajisté oceníte zejména na cestách.

Za každým kurzem stojí lektor, který danému tématu perfektně rozumí a zpravidla vždy je jeho vášní. Na oficiálních webových stránkách Seduo navíc existuje celá sekce, ve které se dočtete krátký životopis lektora, jehož kurz se chystáte zakoupit. Téma kurzů se různí ovšem převážná většina je profesních, na své si zde přijdou zaměstnanci i zaměstnavatelé v oblasti HR, práva, marketingu nebo obchodu. Manažeři a teamleadeři mohou díky kurzům posunout nejen své komunikační schopnosti s podřízenými a samozřejmě vás může nadchnout i kategorie seberozvoje která vám pomůže nejen s osobním růstem, ale i s okolními vztahy.

Jak začít studovat se Seduo?

Pro začátek je samozřejmě nutná registrace, kterou lze provést zcela zdarma. Během registrace vybíráte své studijní preference, selektujete dovednosti, které upřednostňujete a můžete využít i možnosti výběru oblíbeného lektora. Vybrané možnosti personalizují váš profil pro lepší zacílení kurzů, ale nijak neomezují jejich dostupnost.

Kurzy jsou systematicky seřazené s minimalistickými bannery, které působí čistě a trefně, orientace na stránkách i v aplikaci je proto velmi snadná. Každý kurz je uživateli transparentně hodnocen a vy se tak můžete rozhodnout nejen na základě vaší intuice, ale i uživatelského hodnocení.

Kolik stojí Seduo?

Ceny kurzů se pohybují zpravidla v řádech stokorun až tisícikorun. Výjimečně se lze setkat také s obsáhlejší a taktéž dražší verzí kurzu. Dříve, než se rozhodnete této formě vzdělávání věnovat svůj čas, můžete si kurzy vyzkoušet i zdarma neboť Seduo nabízí opravdu velké množství kvalitních lekcí, které navíc není nutné vůbec platit a jsou k dispozici zcela zdarma.

Pokud se rozhodnete kurz zakoupit, můžete využít z několika platebních metod mezi které patří platba kartou, online platby či klasické bankovní převody které ovšem vaši platbu a následný přístup ke kurzům pozdrží. V případě nespokojenosti vám Seduo v zákonem stanovené lhůtě 14 dnů vrátí peníze. Pro vrácení peněz je nutné kontaktovat zákaznickou podporu na emailové adrese. V případě jakýchkoliv jiných dotazů ohledně výuky a kurzů můžete kdykoliv využít online chat nebo společnost Seduo kontaktovat telefonicky.

Výhody a nevýhody

Kladných stránek vzdělávací platformy Seduo je poměrně mnoho. Uživatelské prostředí webových stránek je zpracované přehledně, jednotlivé kurzy jsou kategorizovány a základní medailonek prozradí vše co se do obsahu týče. Školení zakončené certifikátem vás nejen může motivovat, ale každá úspěšná lekce se samozřejmě hodí i do životopisu.

Počet kurzů dostupných na Seduo se momentálně blíží číslu 400, takže je rozhodně z čeho vybírat. Seduo čas od času taktéž nabízí různé webináře kterých se můžete zúčastnit a zdokonalovat své vědomosti i jinou formou. Kladné body za nás získává i mobilní aplikace která umožňuje studium bez nutnosti sezení u stolního počítače, nebo laptopu. Ač se říká, že kdo hledá, ten najde, žádné nevýhody jsme během recenzování platformy Seduo zkrátka nenašli.

Shrnutí

Pokud hledáte samovzdělávací platformu s doslova neomezenými možnostmi pro růst jak profesní, tak osobní, může být pro vás Seduo tou pravou volbou se kterou do budoucna můžete mít jen samé dobré zkušenosti. Kurzy jsou finančně dostupné a mnohdy nabyté znalosti a dovednosti mohou být k nezaplacení. Se Seduo navíc můžete studovat online i offline, studium není nucené, videa jsou opravdu kvalitně natočená i ozvučená, takže se rozhodně nemusíte obávat pomyslného zajíce v pytli.

Přejít na Seduo


Jak se vám líbí tento článek? Pomohl vám?

5/5 (66 hodnocení)
​​

Andrea Kotorová

Andrea Kotorová

Ve svém profesním životě jsem se věnovala zejména marketingu a copywritingu. Když jsem vyměnila teplou kávu a pohodlnou židli v kanceláři za dvě děti, pleny a neustále poházené hračky, zjistila jsem, že ten kousek času který ještě mám, stále mohu vyplnit něčím užitečným nejen pro mne, ale i ostatní. Proto se dále a s radostí věnuji psaní profesních článků pro všechny, kteří je čtou.

Více o nás a jak články vytváříme | Spolupráce a kontakt

Budeme rádi, když napíšete komentář s vaší zkušeností.

Přidat komentář

Recenzer
Logo