Tento zahraniční obchod nabízí zákazníkům aktuální módu, která je momentálně v kurzu a patří mezi TOP kousky. Jedná se o mezinárodní společnost obchodující s tzv. rychlou módou.

Shein

Logo Shein

Zaměřuje se na Evropu, Ameriku, Austrálii a Blízký východ, ale i na jiné světové trhy. Celkově se dá její pole působnosti najít ve více než 150 zemích v celosvětovém měřítku.

KLADY
  • komunikace
  • rychlé doručení
  • široký sortiment
  • příznivé ceny
ZÁPORY
  • nezjistili jsme

Přejít do e-shopu

Představení e-shopu

Obchodní společnost Shein se chlubí tím, že na svých „pultech“ nabízí zejména super módní trendy pro mladé ženy a dospívající jedince, v podstatě za hubičku.

Zvládá sledovat současné modely různých druhů oblečení a v co nejkratším možném termínu je ihned nabízí na trhu. Hlavním cílem společnosti je co nejrychleji nabízet stylové, moderní, poutavé a kvalitní produkty za maximálně výhodné ceny.

Počet zemí, do kterých Shein dodává již překročil 150 a to po celém světě. Webové stránky má tato B2C e-commerce v USA, Španělsku, Francii, Rusku, Německu, Itálii a mnoha dalších zemích. Značka Shein vznikla roku 2012 a drží se až do dnešní doby jediného hesla: Každý si může užívat krásu módy.

Shein má svůj tým profesionálních návrhářů, kteří se snaží vytvořit co nejzajímavější modely v různém stylu, ať už má být sexy, sportovní nebo elegantní.

Zakládá si na kvalitě jednotlivých tkanin a vždy všechny produkty podrobí důkladnému testování. Modelky a modelové oblečení vyzkouší, posoudí celkový design a doporučí případné úpravy, aby bylo vše naprosto dokonalé a pohodlné.

Následně jsou modely po vyladění všech detailů připraveny k výrobě. Dále se pořídí fotografie, zboží se zabalí a produkty se pak nakládají do připraveného nákladního letadla, aby je bylo možné doručit s maximální rychlostí.

Web Shein

Web Shein

Přehled sortimentu

Veškerý sortiment je rozdělen do mnoha kategorií, které mají řadu podkategorií. Základními kategoriemi jsou vrchní díly, kam spadají halenky, trička, dámské topy, tílka a košilky.

Dále kabáty a bundy, kde najdete i svrchní oděvy a trenčkoty. Je zde kategorie svetrů a cardiganů rozdělená na pletené topy, cardigany i svetry. V dalších kategoriích pak jsou kalhoty, tepláky, sukně, ale také legíny či džíny. Nechybí ani sportovní oblečení, plážové oblečení, dámské spodní prádlo, těhotenské oblečení, šaty i obuv a doplňky (sluneční brýle).

Služby a ostatní

Samozřejmostí je zákaznický servis, kde vám budou zodpovězeny všechny otázky, a to v několika jazycích. Pracovníci zákaznické linky zvládají komunikaci v angličtině, němčině, ruštině, francouzštině a arabštině. Na e-shopu je možné si nastavit až 10 různých měn. Při dopravě na 729 korun je dokonce doprava zdarma.

V loňském roce se kolem společnosti Shein začaly objevovat různé negativní zprávy, a kromě milionů fanoušků, se ozvalo i mnoho kritiků. To zásadní, co se řešilo, byly inzeráty s nabídkami práce, které obsahovaly řadu nesrovnalostí a zcela nevhodné požadavky na jednotlivé pracovníky. Nikdo nemůže s jistotou říci, zda jsou inzeráty pravé či ne, o tom by se dalo pouze spekulovat.

Další, co Shein řeší, jsou různé žaloby, které řeší plagiátorství týkající se okopírování designu některých modelů. Hovořilo se například o více než 45 modelech/návrzích módní návrhářky Bailey Prado.

Slevový kód

  • Aktuálně slevový kód nenabízí.
  • Doprava zdarma při nákupu nad 29 EUR.
  • Získej 10% slevu na první nákup při přihlášení do newsletteru.

Doprava

Obchod využívá tyto dopravce:

  • Doručení na adresu

Platební možnosti

  • Platba na fakturu
  • Bankovní převod
  • Platební karta
  • PayPal

Kariéra

  • Aktuálně pracovní místa nenabízí

Kontakt

Hodnocení

9.5 Celkové hodnocení
Prodejce oblečení a doplňků

9.5Naše hodnocení
Přehlednost obchodu
9.5
Jednání se zákazníkem
9.5
Kvalita sortimentu
9
8.2Hodnocení čtenářů
Přehlednost obchodu
8.2
Jednání se zákazníkem
8.3
Kvalita sortimentu
8.1
Klady
  • komunikace
  • rychlé doručení
  • široký sortiment
  • příznivé ceny
  • kvalita zboží
Přidat komentář  |  Přečíst hodnocení a komentáře

Kateřina Horáková

Kateřina Horáková

Práce s texty je nejen mou profesí, ale zároveň celoživotním koníčkem. Je to má vášeň stejně jako kvalitní čokoláda. Mám ráda výzvy a baví mě hrát si se slovy tak, aby byl výsledek dokonalý a přesně podle představ klienta. Mám více než 25 let praxe. Kromě toho moc ráda vařím i peču, vymýšlím recepty a stále zkouším něco nového. Ve volném čase si ráda přečtu dobrou knihu, tvořím videa a věnuji se své malé domácí ZOO.

Více o nás a jak články vytváříme | Spolupráce a kontakt

23 komentářů
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Přidat komentář
  1. Již nikdy více,objednané zboží,které jsem si objednala nepřišlo,ale pár hadříků strašné kvality v hodnotě cca 50kč.Zaplatila jsem 1200kč v hotovosti.Zboží vrátím,ale nevím s jakým výsledkem a zda mi peníze vrátí.

  2. Reply
    Karolína Smejkalová 30.8.2023 v 16:13
    2.15
    Přehlednost obchodu
    20
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    10

    Eshopu Shein musím vytknout hned několik věcí 1. Oblečení vypadá lacině a je z velmi levného materiálu zkrátka nekvalitní 2. Velikosti má každý produkt jiný (xs je u jinéjo produktu s) 3.vykořisťuje zaměstnance a zrovna já neunesu břímě, že mám 2 trička za 99kč za cenu vykořisťování Chiny. Ale jsou tu i klady Shein má nádherné a originální designy, které jinde nenajdete a má opravdu přijatelné ceny:)+,rychlé dodání

    Klady: Shein má nádherné a originální designy, které jinde nenajdete a má opravdu přijatelné ceny:)+,rychlé dodání
    Zápory: Eshopu Shein musím vytknout hned několik věcí 1. Oblečení vypadá lacině a je z velmi levného materiálu zkrátka nekvalitní 2. Velikosti má každý produkt jiný (xs je u jinéjo produktu s) 3.vykořisťuje zaměstnance a zrovna já neunesu břímě, že mám 2 trička za 99kč za cenu vykořisťování Chiny
    Přínosný(1) Nepomohl(2)You have already voted this
  3. 1
    Přehlednost obchodu
    20
    Jednání se zákazníkem
    20
    Kvalita sortimentu
    20

    Minuly rok vracela jsem šaty, které jak oni píšou na svých stránkách nedorazily na sklad a peníze neobdržela za ni do teď.

    Přínosný(0) Nepomohl(0)You have already voted this
  4. 4.3
    Přehlednost obchodu
    80
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    80

    Objednala jsem si šaty.Byla jsem po pravdě z počátku poněkud na vážkách, protože jsem v minulosti měla špatné zkušenosti s nákupem po internetu na jiných portálech.
    Šaty sednou,jak ulité s tílka, tričko a legíny,co mi přišli minulý týden taky.
    Zatím jsem velice spokojená a už koukám po dalším zboží.

    Klady: Široký výběr sortimentu. Fajn domluva s kurýry. Přijaté ceny a přehledný výběr velikostí.
    Zápory: Některé druhy zboží se složitěji hledají.
    Přínosný(3) Nepomohl(2)You have already voted this
    • Dobrý deň ja som si vyhliadla kostým u vás ale máte tam len po nemecky ?ďakujem na akú stránku sa musím aby som rozumela žijem v Českej republike diik

  5. 5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Objednala jsem potah na sedačku a židle. Naprostá spokojenost kvalita i cena. Barva odpovídá obrázkům

    Přínosný(2) Nepomohl(2)You have already voted this
  6. 4.5
    Přehlednost obchodu
    90
    Jednání se zákazníkem
    90
    Kvalita sortimentu
    90

    Spokojenost.

    Klady: Rychlost dodání, nízké ceny, kvalita výrobku.
    Přínosný(1) Nepomohl(1)You have already voted this
  7. 2.15
    Přehlednost obchodu
    60
    Jednání se zákazníkem
    60
    Kvalita sortimentu
    10

    Otřesná kvalita, věci na jedno použití, dlouhá dodací lhůta.

    Klady: nízké ceny
    Zápory: špatná kvalita dlouhá dodací lhůta
    Přínosný(2) Nepomohl(1)You have already voted this
  8. 4.8
    Přehlednost obchodu
    90
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Jednoznačně doporučuji

    Klady: 13.10.2022 jsem si u SHEIN.cz objednal umělé girlandy za 46euro. 21.10.2022 mi volá PPL že mi veze balík. Jsem opojen štěstím doteď. Čekal jsem, že to půjde přes Českou poštu a ta si připočítá DPH. Jenže ono to šlo z Číny do Česka přes firmu Ecologistic. Ta to předala PPL a to mi to přivezlo až domů. Bez jakýchkoli poplatku, cla nebo DPH. Teda to je profesionalita na nejvyšší úrovni. Zboží za 46euro = necelých 1200kc, jsem měl z Číny doručené za 8dni. ( Mimochodem to samé zboží u českých prodejců by mě stálo cca 4500kc.) Shrnutí = SHEIN, Ecologistic, PPL - děkuji za skutečný radostný zážitek z nakupování. Milan K.
    Zápory: Nula,nula,nula,nic, nic, nic.
    Přínosný(8) Nepomohl(6)You have already voted this
  9. Platí se clo a DPH? Děkuji za odpověď komukoliv s vlastní zkušeností v tomto roce.
    Hana

  10. Obchod Shein mohu hodnotit jedině kladně. Objednávám zde pravidelně a vždy proběhla transakce bez problémů. Produkty jsou kvalitní a za dobrou cenu.

1 2

Přidat komentář

Celkové hodnocení

Recenzer
Logo