ETA Andare Animal 1493 90020

Bezsáčkový vysavač ETA Andare Animal 1493 90020 je vhodnou volbou pro domácnosti s mazlíčky, kteří všude trousí nežádoucí srst, a my se pak jen těžko takových chlupů zbavujeme. Konstrukce, funkce i výbava vysavače ho přímo předurčují pro odstraňování zvířecích chlupů. Pokud jde o jednotlivé třídy, pak energetická je A, třída účinnosti vysávání tvrdých podlah je rovněž A, vysávání koberců je třída C a emise prachu rovněž. Hlučností nepřekračuje 77 dB.

Objem nádoby na nečistovy je 2,2 litrů. Není to sice moc, ale s ohledem na to, že se dá snadno vyjmout a vysypat, je kapacita dostačující. Délka kabelu je 6 m, takže akční rádius je maximálně 9 metrů. Práci usnadňují dvě parkovací polohy. Příkon je skvělých 800 W, hmotnost pak 7,3 kg, takže i když je to takový malý cvalík, manipuluje se s ním vcelku snadno.

Zjistit nejvýhodnější cenu

Vybavení a funkce

ETA Andare Animal 1493 90020 vyniká zejména svou úsporností díky ECO motoru. Vedle výkonu, zaujme moderním a zcela funkčním designem, stejně jako velkými měkčenými koly, které jsou šetrné ke všem typům podlah.

Účinnost vysávání je vysoká a díky unikátnímu nástavci DermoPet, kterým lze ošetřit kůži i srst domácích mazlíčků je ještě účinnější. Tímto nástavcem zvířata zbavíte nečistot, škodlivin a také alergenů v podobě pylu, prachu roztočů atd. Eliminuje patogeny a funguje jako stimulátor funkce kůže.

Navíjení kabelu je automatické a praktické držadlo umožňuje snadné přenášení. Signalizace plnosti prachové nádoby upozorní, kdy je čas vysypání.

Regulace výkonu je elektronická, nechybí ani kvalitní HEPA nebo aktivní ochrana, která brání motoru v přehřátí. Mezi příslušenstvím je velký a malý turbokartáč na čalounění, univerzální podlahová hubice, kovová teleskopická trubice, polštářová a štěrbinová hubice i kartáček s jemnými štětinkami, no a již zmiňovaný nástavec DermoPet pro péči o srst domácích mazlíků.

Parametry

Výrobce: Eta
Zařazení: vysavač pro suché sání
Hmotnost: 8,7 kg
Hlučnost: 77 dB
Délka přívodového kabelu: 6 m
Příkon: 800 W
Filtr: bezsáčkový
Objem sáčku/nádoby na prach: 2,2 l
Akční rádius: 9 m
Energetická třída: A
Typ filtru: HEPA
Napájení: síťové
Vhodné pro alergiky: ano
Regulace sání: ano
Pro domácnost se zvířaty: ano
Indikátor plnosti sáčků: ano
Prachový kartáč: ano
Hubice na tvrdé podlahy: ne
2v1: ne

Fotografie

ETA Andare Animal 1493 90020

ETA Andare Animal 1493 90020

Vývoj ceny

Závěrečné hodnocení

8 Celkové hodnocení
Vysavač Eta

Vysavač ETA Andare Animal 1493 90020 má dobrý výkon a "průměrně" saje. Není tak hlasitý, takže vám netrhá uši. Díky spoustě nástavců můžete vysávat vše, co je potřeba. Přestože to u vysavače není až tak důležité, je i energeticky úsporný, takže ještě ke všemu i šetří elektrickou energii. Za nás si vysloužil oba palce nahoru. Chcete vysavač ETA Andare Animal 1493 90020 porovnat i s jinými modely? Zkuste třeba Rowenta Silence Force Extreme AAAA Turbo Animal Care RO6477EA, jehož recenzi tu také najdete.

8Naše hodnocení
Design
8.5
Ovládání
8
Údržba
8
5.3Hodnocení čtenářů
Design
9.7
Ovládání
5.2
Údržba
1.2
Klady
  • snadná obsluha a čištění
  • příslušenství
  • tichý
Zápory
  • kratší přívodní šňůra
Přidat komentář  |  Přečíst hodnocení a komentáře

Více o tomto vysavači Eta najdete na oficiální stránce výrobce.

Nejprodávanější vysavače

Podobné články, co by vás mohly zajímat

Kateřina Horáková

Kateřina Horáková

Práce s texty je nejen mou profesí, ale zároveň celoživotním koníčkem. Je to má vášeň stejně jako kvalitní čokoláda. Mám ráda výzvy a baví mě hrát si se slovy tak, aby byl výsledek dokonalý a přesně podle představ klienta. Mám více než 25 let praxe. Kromě toho moc ráda vařím i peču, vymýšlím recepty a stále zkouším něco nového. Ve volném čase si ráda přečtu dobrou knihu, tvořím videa a věnuji se své malé domácí ZOO.

Více o nás a jak články vytváříme | Spolupráce a kontakt

5 komentářů
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Přidat komentář
  1. 2.3
    Design
    90
    Ovládání
    50
    Údržba
    0

    Za posledních x let jsme vyměnili poměrně dost vysavačů, které odešly zejména proto, že jsou používány velmi intenzivně.
    Musím říct, že za 8 let vysávání jsme se nepotkali s horším vysavačem…výkon dle parametrů na horní hranici, ale absolutně bez tahu. Nepořádek spíše po podlaze honíte než nasáváte, koberec je po vysávání absolutně netknutý.
    Skutečně nerozumím tomu, proč se takový vysavač prodává, když neplní ani minimálně funkci, ke které je určen.
    Po jednom použití a ověření, že jsme nikde nic nezapomněli zapojit či vybalit, vysavač putoval zpátky do krabice a byl vrácen.

    Klady: design, poměrně dost nástavců (většinu jsme ani nerozbalili), český výrobek (bohužel ale šmejt)
    Zápory: absolutně nulový tah, poměrně velký vysavač oproti většiny konkurence, nádobka na nepořádek se špatně vysypává, víko prachové nádobky se špatné odklápí a netěsní.
    Přínosný(0) Nepomohl(0)You have already voted this
  2. 3
    Design
    100
    Ovládání
    40
    Údržba
    40

    Parkovací poloha „na zádi“ nemá výlisek na odložení hadice, plast hubice dělá černé šmouhy, když drbnete do zdi, nevysaje pořádně koberec ani při použití jiných nástavců, jen o koberec utře chlupy, vo nasbíral jinde, špatně, dost těžce jezdí – ve srovnání s mým minulým vysavačem a kolečka se neotáčí do všech stran, takže nejde posunout bokem, jsem vysoký, takže při jízdě se mu zvedá předek (minulý vysavač to nedělal), i na tvrdé podlaze s nečistotami po kocourovi spíše částečně „hraje hokej,“ i při častém vysávání chlupy i granule z WC zůstanou částečně na plovoucí podlaze, nemá zacvaknutí hubice, takže ta občas na koberci upadne. Krátký kabel. Není to moc dobrý pracant, měl jsem lepší od jiné značky za podobné peníze, vysával tak o pět tříd lépe a manželce funguje dodnes. Tady docela zklamání při srovnání…

    Klady: Design
    Zápory: Snad vše ostatní, kromě bezsáčkového vysávání, na koberec děs, ani chlupy z plovoucí podlahy, nebo dlažby nevysaje dokonale... Nic moc, ale je levný. To je asi ono...
    Přínosný(1) Nepomohl(0)You have already voted this
    • Dobrý den, Pavle, děkujeme za detailní zkušenost. Určitě mnoha dalším pomůže při rozhodování.

  3. Mám naprosto shodnou zkušenost , opravdu bych ho nikdy nikomu nedoporučila .Hrozný šrot.

  4. 2.8
    Design
    100
    Ovládání
    60
    Údržba
    10
    Zápory: udáván jako vysavač na zvířecí chlupy, koupili jsme ho právě proto. Ale nevysává dobře, vysávání mi trvá dvojnásobnou dobu, než s mým starým vysavačem, který byl o více jak polovinu levnější. Každé místo musím několikrát přejet a to nemluvím o zrnkách např. kočkolitu, které to nebere vůbec, vždy musím sundat nástavec a vysát to jen hubicí..hrůůůůza už nikdy více
    Přínosný(17) Nepomohl(1)You have already voted this

Přidat komentář

Celkové hodnocení

Recenzer
Logo