Beliamo

Beliamo je online tržiště nabízející zboží prodejců především z Číny a dalších asijských zemí. Tento obchod je tedy pouze jakousi výkladní skříní pro firmy prodávající nejrůznější produkty, mnohdy však nevalné kvality. Sám obchod zboží nemá skladem a dodací lhůty a kvalita zboží se mohou dle jednotlivých prodejců výrazně lišit.

Beliamo

Představení e-shopu

V obchodních podmínkách Beliamo uvádí, že firma sídlí v Dubaji ve Spojených Arabských Emirátech. Dále se zde dočtete, za co nese zodpovědnost Beliamo a za co jednotliví prodejci.

Přejít do e-shopu

Přehled sortimentu

Webové stránky jsou provedeny stejně, jako v případě internetového obchodu podobné špatné pověsti – Bonky. Úvodní stránka e-shopu je členěna na čtyři základní kategorie Ženy, Muži, Děti a Domov. Zakoupit zde můžete trička, plavky, bundy, šaty, kalhoty, pánské obleky, obuv, doplňky, hračky, bytové doplňky, chytré hodinky, drony, herní konzole, produkty pro zdraví a krásu, tématicky zaměřené zboží, zboží pro motoristy, sportovce a hobby produkty.

Služby a ostatní

Obchod k nákupu zákazníky motivuje různými akcemi, slevami, dopravou zdarma a možností vrácení zboží do 100 dní. ČOI zařadila Beliamo mezi rizikové obchody, v nichž nákup rozhodně nedoporučuje.

Pokud vás četné negativní zkušenosti ostatních zákazníků neodradily a chcete na Beliamu přesto nakoupit, připravte se na to, že zboží k vám nemusí vůbec dorazit, dodací lhůta může trvat i několik měsíců (prodejce si vyhrazuje právo na dodací lhůtu v některých případech až 180 dní), zboží může být nekvalitní, neodpovídá velikostí ani fotografii, s e-shopem je špatná komunikace – obvykle pouze prostřednictvím okopírovaných odpovědí do emailu (telefon není uveden), peníze za nedoručené nebo reklamované zboží nebyly vráceny a také hrozí zneužití vašich kontaktních údajů.

Slevový kód

  • Aktuálně nenabízí slevový kód.

Doprava

Obchod využívá tyto dopravce:

  • Doručení na adresu

Platební možnosti

  • Bankovní převod
  • Platba složenkou
  • Platební karta

Kariéra

  • Aktuálně pracovní místa nenabízí

Kontakt

  • Email: info@beliamo.cz
  • Zákaznický účet
  • Reklamace/Vrácení peněz
  • Sídlo společnosti: SUNRISE IT AND SOFTWARE SOLUTIONS L.L.C-FZ, Business Center 1, M Floor, The Meydan Hotel, Nad Al Sheba, Dubaj, Spojené Arabské Emiráty

Hodnocení

3 Celkové hodnocení
Prodejce oblečení a produktů pro domácnost

3Naše hodnocení
Přehlednost obchodu
3.5
Jednání se zákazníkem
3
Kvalita sortimentu
3
6.2Hodnocení čtenářů
Přehlednost obchodu
6.6
Jednání se zákazníkem
6
Kvalita sortimentu
6.1
Klady
  • široký sortiment
  • přehledný web
  • příznivé ceny
Zápory
  • rizikový e-shop
  • špatná komunikace
  • dlouhá doba dodání
  • komunikace pouze prostřednictvím emailu
Přidat komentář  |  Přečíst hodnocení a komentáře

Jana Černá

Jana Černá

Psaní článků a recenzí se externě věnuji 13 let. Jinak pracuji jako terénní sociální pracovnice s lidmi bez domova. Ve volném čase si ráda zajdu na metalový koncert, k vodě, zahrát pinčes nebo někam vyrazím.

Více o nás a jak články vytváříme | Spolupráce a kontakt

69 komentářů
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Přidat komentář
  1. 0.15
    Přehlednost obchodu
    0
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    0

    Od 24.10.2022 kdy jsem si objednala a zplatila spodní prádlo mi nebylo doručeno a ani nebyly vrácené peníze. Je to podvodných e-shop a určitě už nikdy více si tam nic neobjednam. Budu to řešit s ČOI

    Klady: Žádné
    Zápory: Všechny
    Přínosný(0) Nepomohl(0)You have already voted this
  2. Podvodný a neseriozní e-shop.

  3. 1.65
    Přehlednost obchodu
    0
    Jednání se zákazníkem
    0
    Kvalita sortimentu
    100

    Před rokem jsem koupila dětské botičky.Do dnes nepřišli ani botičky a ani mi nevrátili peníze.Za mě rozhodně nedoporučuji 😡😡😡

    Klady: Žádné!!!!!
    Zápory: Nedodání zboží,navrácení peněz a komunikace téměř žádná!!!
    Přínosný(0) Nepomohl(0)You have already voted this
  4. 0.3
    Přehlednost obchodu
    10
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    0

    Podvodníci, zaplacená objednávka už dva měsíce, předávám ČOI a policii, na maily reagují jako automat, s nikým se nebaví a odkazují na obchodní podmínky. Takže nenakupujte, je to podvod!

    Klady: Naprosto žádné!
    Zápory: Platba ihned, ale komunikaci zajišťuje jen automat nebo zřejmě jedna slečna, která píše stále dokola, abychom si přečetli obchodní podmínky. Čekám dva měsíce na zaplacené zboží a teď se všude dočítám, že je podvedeno spousta lidí a řeší to ČOI.
    Přínosný(0) Nepomohl(0)You have already voted this
  5. Reply
    Klara Novotná 14.2.2024 v 6:56

    horší eshop jsem snad neviděl! píšou že ihned k odeslání a pak napíšou že se může lhůta prodloužit až o 180 dnů! objednal jsem zboží jako dárek pro mou jedinečnou osobu a samozřejmě už je to přes dva měsíce a zboží nikde tudíž jsem neskutečně naštvaný že musím dárek sehnat jinde na rychlo !!

    No každopádně ruce od tohohle eshopu pryč!!

  6. H***** a zloději jen se vymlouvání že jsou zprostředkovatel a dokola výmluvy formuláře na reklamací neobsahuje dodání po termínu a neustále se proto na něj odvolávají fakt od nich ruce pryč

  7. Poprvé a naposledy !!!

  8. Hodně špatná zkušenost,dlouhá dodací lhůta,na reklamaci zapomeňte.Jejich reklama na vrácení zboží,peněz je klamná!!!!Pošlou Vám adresu do Číny,ať si zboží reklamujete tam.O kvalitě materiálu raději nepíšu.

  9. Zloději!!!!!

  10. Zaplacené zboží nebylo doručené, jsou to podvodníci.

1 2 3 6

Přidat komentář

Celkové hodnocení

Recenzer
Logo