Bewooden

BeWooden je internetový obchod, který prodává dřevěné módní doplňky pro muže i ženy. Veškeré produkty sami navrhují a ručně vyrábí. Zakládají si na kvalitě, a tak vám na zboží poskytnou doživotní záruku. Nakupovat můžete online na eshopu nebo v kamenných prodejnách, které najdete v Praze a v Brně. Provozují také velkoobchodní síť.

bewooden

Logo – Bewooden

Představení e-shopu

Obchod založili v roce 2013 tři přátelé Ctirad, Patrik a Jakub. Hlavní dílnu najdete v Rychalticích. Začínali výrobou dnes již ikonických dřevěných motýlků. Sortiment ale začali velmi záhy rozšiřovat.

Česká značka je dnes známá i ve světě, a to nejen v Evropě, ale i Asii, Africe a Americe. Prodává se jak v lokálních obchodech, tak online. BeWooden nosí české i světové celebrity a osobnosti. Spravují vlastní blog, ve kterém najdete spoustu zajímavých článků nejen ze světa BeWooden.

Přejít do e-shopu

Přehled sortimentu

Sortiment je rozdělen 4 hlavních kategorií: Hodinky, Šperky, Módní doplňky, Home & Office. Ačkoliv je hlavním materiálem této značky dřevo, narazíte zde například i na kov, drahé kameny či kůži. Nabídku hodinek lze filtrovat na základě toho, zda jsou pro dámy či pány, dále podle barvy a materiálu.

Samostatnou kategorií je dřevo. U toho máte na výběr například z dubu, mořeného ořechu, ořechu, ale i modely, které kombinují více variant. V oddělení se šperky najdete náramky, náušnice, prsteny, brože, ozdoby do klopy nebo rovnou celé sady.

V kategorii Módní doplňky na vás čekají nejen oblíbené motýlky, ale například také kšandy, zrcátka, ponožky, tašky či ponožky. V Home & Office koupíte doplňky a nezbytnosti pro dům i kancelář – diáře, dekorace a další. BeWooden nabízí rovněž možnost nechat si vyhotovit zboží na zakázku. Pro zákazníky pravidelně připravují slevy a akce.

Služby a ostatní

Při nákupu v eshopu můžete uplatnit slevové kódy, které jsou k dostání na slevových portálech. Pokud objednáte za více než 2 000 Kč, dopravu máte zdarma. Tu zajišťuje PPL a Zásilkovna.

Osobní odběr je možný na prodejnách nebo v dílně. Platí se hotově nebo kartou při převzetí či na dobírku, platební kartou online přes zabezpečenou platební bránu a převodem na účet.

Slevový kód

  • Aktuálně nenabízí slevový kód.
  • Doprava zdarma při nákupu nad 2 000 Kč.

Doprava

Obchod využívá tyto dopravce:

Platební možnosti

  • Platební karta/Hotově
  • Bankovní převod
  • Dobírka
  • GoPay

Prodejny

  • Obchodní dům Kotva – nám. Republiky 656/8, 110 00 Praha – Staré Město
  • Fryčovice 720, 739 45, Fryčovice

Kariéra

  • Aktuálně volná pracovní místa naleznete zde

Kontakt

Hodnocení

10 Celkové hodnocení
Prodejce dřevěných módních doplňků

10Naše hodnocení
Přehlednost obchodu
10
Jednání se zákazníkem
10
Kvalita sortimentu
10
9.8Hodnocení čtenářů
Přehlednost obchodu
9.8
Jednání se zákazníkem
9.8
Kvalita sortimentu
9.8
Klady
  • komunikace a ochota
  • široký sortiment
  • rychlost doručení
  • příznivé ceny
  • balení
Přidat komentář  |  Přečíst hodnocení a komentáře

Eliška Vachková

Eliška Vachková

Psaní je můj způsob sebevyjádření, který mi zároveň dodává určitou formu bezpečí. Když zrovna nepíšu články (což se moc nestává), učím soukromě angličtinu nebo cvičím. Obecně miluju organizaci, a tak je můj život jeden velký nepořádek, který se snažím mít pod kontrolou. Abych si zachovala rovnováhu, chodím na procházky, medituji, věnuji se józe nebo čtu knihy. Stres je mé druhé jméno, ale produktivita to první.

Více o nás a jak články vytváříme | Spolupráce a kontakt

4 komentářů
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Přidat komentář
  1. Vskutku překrásné výrobky za velmi rozumnou cenu. Už jsem zde objednávala několikrát a vždy maximální spokojenost.

  2. Kdykoliv si odtud něco objednám, vždy zboží dorazí rychle a hlavně perfektně zabalené. Jsem maximálně spokojený se vším, co jsem zatím pořídil.

  3. 5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Vše proběhlo v pohodě, doporučuji tento e-shop.

    Přínosný(0) Nepomohl(0)You have already voted this
  4. 5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Objednal jsem si nedávno u nich hodinky a už mi dorazili domů. Zásilka byla kvalitně zabalená a vše proběhlo naprosto skvěle.

    Klady: kvalita zboží rychlost doručení široký výběr ceny
    Přínosný(0) Nepomohl(0)You have already voted this

Přidat komentář

Celkové hodnocení

Recenzer
Logo