Klenota

Klenota je výrobce a prodejce šperků. Seženete zde například prsteny, náušnice, náhrdelníky či náramky. Při nákupu online je Vám k dispozici zákaznická podpora a rozsáhly nákupní rádce.

Klenota se snaží při nákupu přes eshop poskytnout maximální servis. Veškeré zboží je pěkně nafoceno a na doméně si můžete také přečíst recenze zákazníků. Pokud přesto preferujete osobní setkání, je vám k dispozici ateliér v Praze.

klenota

Logo – Klenota

Představení e-shopu

Tato česká značka byla založena v roce 2008. Zakládá si na pokračování v tradici českého zlatnictví a šperkařství. Kvalitní ruční práce a prověřené metody jsou přesně to, na čem Klenota staví. Veškeré nabízené šperky sami vyrábí ve vlastním ateliéru na Staroměstském náměstí.

Přejít do e-shopu

Přehled sortimentu

Sortiment je rozdělen na několik kategorií – Zásnubní, Snubní, Prsteny, Náušnice, Náhrdelníky, Náramky, Perly, Šperky, Dárky a Kolekce. V každé kategorii se můžete orientovat podle kovu, ze kterého si přejete šperk objednat.

Dále podle drahokamu (diamant, safír, rubín, akvamarín atd.) a samozřejmě ceny. Co se týče zlata, tak toho zde najdete různé varianty např. bílé, žluté či růžové. Kolekce šperků představují kompletní sady luxusních šperků inspirované například přírodou nebo geometrickými tvary.

Klenota často připravuje slevy a akce. Výprodeje se týkají nejčastěji zbývajících kousků na skladě. Vy tak můžete pořídit oblíbené šperky za zlomek původní ceny. Při nákupu lze uplatnit slevové kódy, které jsou k dostání na slevových portálech.

Služby a ostatní

Klenotnictví Klenota najdete na pobočce na Praze 1. Při nákupu online máte na výměnu či úpravu šperku 60 dní od převzetí. Šperky expedují zpravidla do 2 pracovních dnů od přijetí objednávky. Dopravu zajišťuje DPD a Zásilkovna, ta je navíc zcela zdarma.

Ke každému šperku dostanete také certifikát pravosti, luxusní krabičku a celoživotní čištění zdarma. Platit lze online platební kartou přes zabezpečenou platební bránu, osobně při převzetí v ateliéru či na dobírku a přes službu Paypal.

Slevový kód

  • Aktuálně nenabízí slevový kód

Doprava

Obchod využívá tyto dopravce:

Platební možnosti

  • Platební karta/Hotově
  • Bankovní převod
  • Dobírka
  • PayPal

Prodejna

  • Bílkova 19, 110 00 Praha 1 – Staré Město

Kariéra

  • Aktuálně volná pracovní místa naleznete zde

Kontakt

Hodnocení

10 Celkové hodnocení
Výrobce a prodejce šperků

Přehlednost obchodu
10.0
Jednání se zákazníkem
10.0
Kvalita sortimentu
10.0
Klady
  • komunikace a ochota
  • široký sortiment
  • rychlost doručení
  • kvalita zboží
Přidat komentář  |  Přečíst hodnocení a komentáře

Lukáš Halíř

Lukáš Halíř

Mým největším koníčkem jsou knihy a literatura. Nejlépe se odreaguji pobytem v přírodě a při psaní fantasy povídek, které zatím píšu pouze do šuplíku. Kromě četby a psaní se věnuji i cyklistice nebo plavání. Na dovolenou cestuji nejraději do destinací s chladnějším podnebím, a pokud vás láká návštěva Skandinávie či Islandu, mohu vám ji jen doporučit.

Více o nás a jak články vytváříme | Spolupráce a kontakt

2 komentářů
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Přidat komentář
  1. Přiznám se, že když jsem objevila obchod s takovým názvem, byla jsem nedůvěřivá. No ale krása šperků mě přesvědčila, abych si objednala a byla jsem nadšená. Vše dorazilo krásně zabalené a v úžasné kvalitě.

  2. Přítel mi tu koupil zásnubní prstýnek a byl překrásný. Moc se mi líbil a na ruce vypadá opravdu skvostně. Nedalo se jinak, než říci samozřejmě ano.

Přidat komentář

Celkové hodnocení

Recenzer
Logo