Cena / kvalita

JBL Go 2

Voděodolný reproduktor JBL Go 2 je ideálním kandidátem na vaši dovolenou či různé výlety. Díky svým vlastnostem si ho totiž můžete vzít všude s sebou, aniž by hrozilo jeho znehodnocení. Dá se totiž klidně ponořit na půl hodiny do vody a nic se mu nestane. Hudbu si tak můžete dopřát na lehátku u bazénu, ale i v kempu u řeky.

KLADY
  • Vynikající poměr cena/výkon
  • Špičkový zvuk
  • Voděodolnost
  • Kompaktní rozměry
  • Slušná výdrž baterie
ZÁPORY
  • Lehký šum při nízké hlasitosti

Zjistit nejvýhodnější cenu

Vzhled

Na první pohled zaujme praktickým a velmi elegantním vzhledem, který zapadne do každého interiéru i exteriéru.

Má šikovně zaoblené hrany, intuitivní tlačítka a provedení je dokonale matné. Co potěší je také možnost výběru z pestré škály barev, která zahrnuje celkem 12 odstínů.

Moderní design, malé rozměry (šířka 8,6 cm, hloubka 3,1 cm a výška 7,1 cm) a nízká hmotnost pouhých 180 g, dodají vzhledu ten správný šmrnc, takže vám budou reproduktor JBL Go 2 všichni závidět.

Funkce

Z funkcí musíme jednoznačně vyzdvihnout voděodolnost a stupeň krytí IPX7. Dále možnost streamování hudby po dobu až 5 hodin. Díky mikrofonu lze dokonce kromě poslechu hudby přijímat hovory.

Kapacita baterie je 730 mAH s maximální výdrží na 5 hodin. Nabíjení probíhá prostřednictvím microUSB. Celkový výkon sestavy je 3,1 W, přičemž frekvence se pohybuje v rozmezí od 180 Hz do 20 000 Hz.

JBL Go 2 je určen pro mobilní telefony, přičemž funguje jak v rámci systému iOS, tak Android. Kromě bluetooth, jej můžeme k mobilu připojit pomocí kabelu a to 3,5 mm Jack.

Příslušenství

Pokud jde o příslušenství, tam to není nijak složité. Vedle mobilního telefonu, se dá tento reproduktor bez problémů připojit k jakémukoliv mp3 či mp4 přehrávači, ale také k powerbance s jejíž pomocí se dá snadno a velmi rychle nabít.

Parametry

Výrobce: JBL
Zařazení: Bezdrátový reproduktor
Počet reprobeden: 1+0
Konstrukce: přenosné
Výkon RMS: 3 W
Citlivost: 85 dB
Čas přehrávání na baterie: až 5 hodin
Hmotnost: 209 g
Podpora NFC: ne
Wi-Fi: ne
Provoz na baterie: ano
Podpora iPod: ano
Vstup pro microSD: ne
Vestavěný mikrofon: ne
FM tuner: ne

Fotografie

JBL Go 2

JBL Go 2

Vývoj ceny

Závěrečné hodnocení

9.5 Celkové hodnocení
Bluetooth reproduktor JBL

Cena reproduktoru JBL Go 2 se pohybuje v rozmezí od cca 560 do 1 000 korun. Závěrem lze říci snad jen to, že na takovou malou krabičku, je tenhle brouček maximálně nadupaný výkonem, skvělým zvukem a hlavně velmi dlouhou výdrží. Výhodou je i možnost výběru z 12 různých barev a ovládání jak systémem Android, tak iOS. Za nás rozhodně dostává oba palce nahoru.

Design
9.5
Ovládání
9.5
Údržba
9.5
Klady
  • výborný zvuk
  • pěkný design
  • voděodolný
  • snadné ovládání
  • poměr cena/výkon
Přidat komentář  |  Přečíst hodnocení a komentáře

Nakoupit jej můžete např. v obchodě Tipa.

Nejprodávanější bluetooth reproduktory

Podobný článek, co by vás mohl zajímat

Kateřina Horáková

Kateřina Horáková

Práce s texty je nejen mou profesí, ale zároveň celoživotním koníčkem. Je to má vášeň stejně jako kvalitní čokoláda. Mám ráda výzvy a baví mě hrát si se slovy tak, aby byl výsledek dokonalý a přesně podle představ klienta. Mám více než 25 let praxe. Kromě toho moc ráda vařím i peču, vymýšlím recepty a stále zkouším něco nového. Ve volném čase si ráda přečtu dobrou knihu, tvořím videa a věnuji se své malé domácí ZOO.

Více o nás a jak články vytváříme | Spolupráce a kontakt

4 komentářů
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Přidat komentář
  1. Já jsem si reproduktor JBL Go 2 objednal na chalupu, protože když dělám na zahrádce, potřebuji k tomu hudbu, jde mi potom práce lépe od ruky. Musím uznat, že jsem od něj moc neočekával, ale příjemně překvapil super zvukem a skutečnou voděodolností. Nechtěně jsem na něj totiž namířil zahradní hadici a postříkal ho vodou, no a světe div se, reproduktor to přežil a hraje úplně stejně, jako kdyby se ani nic nestalo, takže to byla vynikající koupě.

  2. Já sem s ním naprosto spokojený, protože má parádní zvuk. Je dobré, že si ho lze vzít všude s sebou. Cena je taky slušná.

  3. Reproduktor JBL Go 2 jsem si vybrala pro jeho elegantní design a super zvuk. Beru si ho s sebou i na chalupu, abych při práci na zahrádce mohl poslouchat oblíbenou hudbu.

  4. Nedávno jsem doslova utopil přenosný reproduktor, který bohužel nebyl odolný vůči vodě. Díky vašemu článku jsem objevil reproduktor JBL Go 2 a musím uznat, že má super zvuk, navíc přežil i několik setkání s vodou.

Přidat komentář

Celkové hodnocení

Recenzer
Logo