Siemens SN258I01TE

Dnes bychom vám rádi představili velmi moderního pomocníka do vaší kuchyně. Jedná se o volně stojící myčku nádobí s nadčasovými technologiemi a vysokou účinností mycích programů. Tento produkt je výsledkem dlouhých hodin práce inženýrů a splní všechna vaše očekávání.

Myčka patří mezi vyšší cenové relace, avšak výkonnost, spotřeba vody a spotřeba elektrické energie vás zajisté velmi potěší. Tento produkt vám ušetří hodně času a zároveň můžete ohromit návštěvy čistotou a zářivostí vašeho nádobí.

Zjistit nejvýhodnější cenu

Design

Výrobek Siemens SN 258i01te se vyrábí v nerezové povrchové úpravě s černým LCD displejem. Displej se nachází v horní části myčky, je velmi podrobný a přehledný. Vnitřní část je vyrobena ze speciální antikorozní oceli, na kterou výrobce dává záruku 10 let. Mycí koše VarioFlex nás překvapili svou variabilitou.

V dolním koši jsou sklopné přihrádky na talíře a to na 8 kusů. Dále stříbrné XXL mycí koše. Výhodou je výškově nastavitelný horní koš, kde jsou též sklopné přihrádky a to 6 kusů. V horní části myčky se nachází plastová výsuvná přihrádka Vario na příbory. Variabilita košů umožňuje umýt i velké hrnce, pekáče a plechy, které mají povrchovou úpravu určenou do myček.

Funkce

Myčka má prostor pro 14 sad nádobí a je energetické třídy A+++. Tento produkt nabízí 9 programů, které jsou: Intenzivní 70 – dlouho nemyté nádobí, nebo se zaschlými zbytky. Sklo 40 – šetrné mytí skla, třeba i lustr. ECO 50 – je program pro každodenní cyklus, na běžně zašpiněné nádobí. Automatický 45/65 slouží na veškeré znečištěné nádobí. Další jsou – Hodinový 65, Krátký 60, Rychlý 45/65, Tichý 50 a Předmytí – studené opláchnutí vodou.

Tento přístroj má mnoho funkcí, mezi které patří VarioSpeed Plus – zkrátí čas mytí nádobí. Další je IntensiveZone – pro mytí připálených hrnců, pánví a pekáčů. Funkce Hygiene Plus – zajistí perfektní umytí vašeho spotřebiče, čímž zvýší účinnost mycích cyklů.

Sušení Zeolith je inovativní a patentovaná technologie, která je založena na přírodním materiálu uvnitř myčky, který absorbuje vlhkost a přeměňuje ji na tepelnou energii. Výsledkem jsou velmi šetrné a účinné podmínky pro sušení.

Náš test

Nastudovali jsme návod k použití tohoto přístroje a rozhodli jsme se vyzkoušet program tichý 50. Jako mycí prostředek jsme použili gelovou tabletu. Byli jsme překvapeni nízkou hlučností myčky a usoudili jsme, že by se nám tento program velice hodil pro noční mytí nádobí. Po skončení mycího cyklu jsme pozorně překontrolovali kvalitu mytí, sušení a lesku. Byli jsme spokojeni.

Parametry

Výrobce: Siemens
Způsob umístění: volně stojící
Hlučnost: 44 dB
Účinnost mytí: A
Počet programů: 8
Spotřeba vody: 9,5 l
Energetická třída: A+++
Roční spotřeba el. energie: 237 kWh
Displej ano
Výška: 84,5 cm
Šířka: 60 cm
Hloubka: 60 cm
Hmotnost: 54.578 kg

Fotografie

Siemens SN258I01TE

Siemens SN258I01TE

Závěrečné hodnocení

9 Celkové hodnocení

Myčka Siemens SN 258i01 TE patří mezi řadu nejkvalitnějších mycích přístrojů, avšak mnohé klienty odradí vysoká pořizovací cena, téměř 20 tisíc korun. Myčka se hodí lidem, kteří si potrpí na technicky vyspělé přístroje a nezáleží jim na ceně.

Design
9.0
Ovládání
9.0
Údržba
9.0
Klady
  • množství programů
  • tichý chod myčky
  • poměr cena/výkon
  • snadné ovládání
  • pěkný design
Přidat komentář  |  Přečíst hodnocení a komentáře

Nakoupit ji můžete např. v obchodě Datart.

Nejprodávanější myčky nádobí

Podobné články, co by vás mohly zajímat

Kateřina Horáková

Kateřina Horáková

Práce s texty je nejen mou profesí, ale zároveň celoživotním koníčkem. Je to má vášeň stejně jako kvalitní čokoláda. Mám ráda výzvy a baví mě hrát si se slovy tak, aby byl výsledek dokonalý a přesně podle představ klienta. Mám více než 25 let praxe. Kromě toho moc ráda vařím i peču, vymýšlím recepty a stále zkouším něco nového. Ve volném čase si ráda přečtu dobrou knihu, tvořím videa a věnuji se své malé domácí ZOO.

Více o nás a jak články vytváříme | Spolupráce a kontakt

Budeme rádi, když napíšete komentář s vaší zkušeností.

Přidat komentář

Celkové hodnocení

Recenzer
Logo