TOP produkt

JBL Flip 5

Bluetooth reproduktor JBL Flip 5 je perfektním parťákem všude, kam se vydáte. Je jedno, jestli chcete poslouchat hudbu během práce v kuchyni, u bazénu, ve stanu v přírodě nebo třeba během lenošení na zahradě. Tento přenosný brouček vám to umožní kdekoliv.

KLADY
  • Skvělý zvuk
  • Slušné basy
  • Příjemný design
  • Dobrá kvalita
  • Snadné párování s telefony Samsung a iPhone
  • Kompaktní rozměry
ZÁPORY
  • Chybí AUX vstup
  • Vyšší pořizovací cena

Zjistit nejvýhodnější cenu

Vzhled

Co se týká vzhledu, tak na první pohled zaujme nejen stylový moderní design a elegantní barva, ale také zcela originální konstrukce ve tvaru válce. Když k tomu ještě přidáme kompaktní rozměry, kde šířka je 18,1 cm, hloubka 6,9 cm a výška 7,4 cm.

Hmotnost JBL Flip 5 je na takového mrňouska docela slušná, má 540 g, což ještě není žádná těžká váha, ale v kapse ho rozhodně pocítíte. K dispozici je 7 barevných provedení. S robustným pouzdrem je chráněn vůči mechanickému poškození.

Funkce

JBL Flip 5 dostala do výbavy Li-ion baterii, která má kapacitu 4 800 mAh a na jedno nabití tak můžete přehrávat více než 12 hodin.

Díky konektoru USB-C je možné rychlé dobíjení. To je zárukou, že se celé zařízení dobije během 2,5 hodiny. Pyšní se vysokým výkonem, který činí 20 W, díky čemuž se dočkáte vysokých i hlubokých tónů.

Voděodolný JBL Flip 5 má krytí IPX7, které zajišťuje vodotěsnost až do maximální hloubky 3 m. Na těle reproduktoru jsou tlačítka pro ovládání přehrávání, možnost nastavení hlasitosti i spárování s mobilním zařízením.

Disponuje funkcí PartyBoost, která umožní spárovat 2 i více reproduktorů a získat tak dynamický stereo zvuk. Samozřejmostí je připojení Bluetooth a možnost ovládání pomocí systému Android nebo iOS. Frekvence se pohybuje v rozmezí od 65 Hz do 20 000 Hz.

Příslušenství

Součástí příslušenství je samozřejmě kabel pro nabíjení a praktické pouzdro s jehož pomocí je možné JBL Flip 5 snadno přenášet. Nepostradatelným pomocníkem na cestách je rovněž kvalitní powerbanka, kterou uvítáte všude tam, kde zrovna není možné napojit reproduktor k elektrické síti.

Parametry

Výrobce: JBL
Zařazení: Bezdrátový reproduktor
Počet reprobeden: 1+0
Konstrukce: přenosné
Výkon RMS: 20 W
Konfigurace reproduktorů: mono
Čas přehrávání na baterie: až 12 hodin
Hmotnost: 540 g
Podpora NFC: ne
Čtečka karet: ne
Wi-Fi: ne
Provoz na baterie: ano
Voděodolný: ano
Vstup pro microSD: ne
Hlasový asistent: ne

Fotografie

JBL Flip 5

JBL Flip 5

Vývoj ceny

Závěrečné hodnocení

9.5 Celkové hodnocení
Bluetooth reproduktor JBL

Z našeho hlediska je reproduktor JBL Flip 5 skvělým parťákem kamkoliv. Je přenosný, takže můžete poslouchat všude, kde vás napadne. Má slušný výkon, dlouhou výdrž baterie a ještě voděodolný. Pokud jde o cenu, ta se pohybuje v rozmezí od 2 100 do 3 700 korun. Možná je to pro někoho dost vysoká pořizovací cena, ale zase ten špičkový zvuk za to určitě stojí. Navíc je dobré, že si můžete vybírat z několika barevných odstínů a zvolit si takový, co vám bude ladit s ostatním vybavením.

9.5Naše hodnocení
Design
9.5
Ovládání
9.5
Údržba
9.5
9.4Hodnocení čtenářů
Design
9.6
Ovládání
9.3
Údržba
9.3
Klady
  • výborný zvuk
  • pěkný design
  • voděodolný
  • snadné ovládání
  • poměr cena/výkon
Přidat komentář  |  Přečíst hodnocení a komentáře

Nakoupit jej můžete např. v obchodě CZC.

Nejprodávanější bluetooth reproduktory

Podobný článek, co by vás mohl zajímat

Kateřina Horáková

Kateřina Horáková

Práce s texty je nejen mou profesí, ale zároveň celoživotním koníčkem. Je to má vášeň stejně jako kvalitní čokoláda. Mám ráda výzvy a baví mě hrát si se slovy tak, aby byl výsledek dokonalý a přesně podle představ klienta. Mám více než 25 let praxe. Kromě toho moc ráda vařím i peču, vymýšlím recepty a stále zkouším něco nového. Ve volném čase si ráda přečtu dobrou knihu, tvořím videa a věnuji se své malé domácí ZOO.

Více o nás a jak články vytváříme | Spolupráce a kontakt

3 komentářů
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Přidat komentář
  1. Nedávno jsem se rozhodl vyzkoušet reproduktor JBL Flip 5, na který jsem četl mnoho pozitivních ohlasů, jinak jsem do té doby většinou kupoval značku SilverCrest nebo Logitech. Musím uznat, že má opravdu skvělý zvuk a díky své mobilitě si ho člověk může vzít kamkoliv, dokonce i na dovolenou, třeba do kempu nebo pod stan.

  2. Potěšil mě fakt dobrý zvuk a jak snadno se s ním pracuje. Má ovládání, co zvládne i úplný antitalent.

  3. 5
    Design
    100
    Ovládání
    100
    Údržba
    100

    Tento typ reproduktoru jsem koupila mému synovi a ten je nadšený s kvalitou a ovládání je snadné

    Přínosný(0) Nepomohl(0)You have already voted this

Přidat komentář

Celkové hodnocení

Recenzer
Logo