ETA Supersonic 1231 90000

Naučte se používat praktické pomocníky, kteří vám usnadní úklid domácnosti. Tento lehký a hlavně tichý tyčový vysavač s rotačním turbokartáčem hravě zastane váš klasický vysavač.

KLADY
  • Nízká hmotnost
  • Skvělý poměr výkon/cena/kvalita
  • Dlouhá výdrž baterie
  • Jednoduchá obsluha
  • Snadná manipulace
  • Pěkný design
  • Zabere minimum místa
ZÁPORY
  • Malá sběrná nádoba
  • Někdy se hůře čistí

Má kvalitní akumulátor 21,6 V s kterým můžete vysávat až 40 minut na jedno nabití. Díky hmotnosti pouhých 2,2 kg se snadno přenáší a jednoduše se s ním manipuluje. Co potěší je jeho vysoká účinnost a efektivnost samotného úklidu.

Hlavně za sebou nemusíte tahat žádný napájecí kabel, řešit připojení přes prodlužovací kabel v místech, kde není zásuvka a na podlaze vám nic nebude překážet, ani si šňůru nepřejedete kolečky od vysavače.

Zjistit nejvýhodnější cenu

Vzhled

ETA Supersonic 1231 90000 je vlastně spotřebič tzv. 2v1, neboť dlouhé tělo lze odpojit od nádoby s rukojetí a získáte tak místo tyčového vysavače jen ruční, se kterým můžete vysát každý kout, židli, sedací soupravu a mnoho dalších míst.

Pohodlnou manipulaci zajistí ergonomická rukojeť v černé a bílé barvě s oranžovo-žlutým proužkem. Tělo má hezky štíhlé, elegantní a ve stříbrném designu. Na konci těla je robustní a vysoce kvalitní turbokartáč v bílé a černé barvě s oranžovými prvky.

Nečistoty na koberci vám osvítí praktické LED osvětlení v podobě diod umístěných na hubici vysavače. Když to vezmeme z druhé strany, tak na konci tyče, kde je rukojeť se nachází ruční vysavač s průhlednou prachovou nádobkou o objemu 450 ml, do které se veškeré nečistoty přefiltrují přes HEPA filtr. Zásluhou ergonomické rukojeti se vysavač dobře drží a ještě vypadá elegantně. Na těle najdete také spínač nepřetržitého chodu.

Funkce

Samozřejmě, že základní funkcí je vysávání, ovšem sací výkon má hned 2 úrovně, což je u tohoto typu vysavače velkou výhodou. Dokonce je možné po stisknutí jediného tlačítka dosáhnout okamžitého maximálního výkonu.

Tělo po odejmutí tyče využijete jako ruční vysavač na různé plochy, jako je stůl, židle, pohovka atd., případně můžete zkrátit tyčovou část vysavače a využít k odstranění pavučin a podobných nežádoucích doplňků vaší domácnosti.

Vysavač ETA Supersonic 1231 90000 je vhodný k použití na všechny druhy podlah, ať už jsou to koberce, tvrdé podlahy, lino, plovoucí podlahy a další. Výhodou je, že tam kde ho postavíte, tam vydrží, aniž by spadl na zem, protože se dá snadno zaparkovat jako samostojící bez nutnosti uchycení na držák, když potřebujete uprostřed úklidu odběhnout.

Příslušenství

V základním příslušenství najdete štěrbinovou hubici s jejíž pomocí můžete vyčistit všechny zákoutí. Dále rotačí turbokartáč, který je speciálně určen na vysávání koberců. Potěší jemný kartáček, ten je vynikající pomůckou na pavučiny a jemný prach.

No a v neposlední řadě je ve výbavě rovněž polštářová hubice na čištění čalounění. Nechybí sací trubky, držák na zeď a samozřejmě nabíjecí stanice, respektive nabíječka pro dobíjení akumulátoru.

Parametry

Výrobce: Eta
Typ vysavače: tyčový vysavač
Provedení: bezsáčkové
Hlučnost: 79 dB
Příkon:
Vysávání: suché
Objem sáčku/nádoby na prach: 0,45 l
Filtr: HEPA filtr
Hmotnost: 2,5 kg
Napájení: akumulátorové
Baterie: Li-Ion
Doba nabíjení: 4 hod
Doba provozu: 40 min
Indikátor zanesení filtru: ne
Soft Start: ne
Do auta: ano
LED osvětlení: ano
Regulace sání: ano
vysavač 2v1: ano
Turbokartáč: ano
Štěrbinová hubice: ano
Kartáč na čalounění: ano

Fotografie

ETA Supersonic 1231 90000

ETA Supersonic 1231 90000

Vývoj ceny

Závěrečné hodnocení

9.3 Celkové hodnocení
Vysavač 2v1

ETA Supersonic 1231 90000 rozhodně zaujme nejen designem, ale svou lehkostí, snadnou manipulací a vynikajícím sacím výonem. Nezabírá moc místa, dá se přenášet z místnosti do mísnosti i po schodech. Akumulátor má dlouhou výdrž, takže na jedno nabití uděláte spoustu práce a ještě se dá pořídit za velmi přijatelnou cenu. Ostatně jeho pořizovací cena se pohybuje v rozmezí od cca 2 700 do 3 500 korun. V naší recenzi dáváme jednoznačně palec nahoru.

Design
9.3
Ovládání
9.4
Údržba
9.3
Klady
  • design
  • sací výkon
  • cena/výkon
  • vysavač 2v1
  • poměrně tichý
  • snadné ovládání
  • dobře vysává koberce i podlahy
Přidat komentář  |  Přečíst hodnocení a komentáře

Nakoupit jej můžete např. v obchodě CZC.cz.

Nejprodávanější vysavače

Podobné články, co by vás mohly zajímat

Kateřina Horáková

Kateřina Horáková

Práce s texty je nejen mou profesí, ale zároveň celoživotním koníčkem. Je to má vášeň stejně jako kvalitní čokoláda. Mám ráda výzvy a baví mě hrát si se slovy tak, aby byl výsledek dokonalý a přesně podle představ klienta. Mám více než 25 let praxe. Kromě toho moc ráda vařím i peču, vymýšlím recepty a stále zkouším něco nového. Ve volném čase si ráda přečtu dobrou knihu, tvořím videa a věnuji se své malé domácí ZOO.

Více o nás a jak články vytváříme | Spolupráce a kontakt

1 komentář
  1. Na jednu stranu je ETA Supersonic 1231 90000 opravdu super vysavač, který se dobře přenáší, snadno se s ním manipuluje, skvěle saje a není těžký. Na druhou stranu mi vadí, že má téměř miniaturní sběrnou nádobu, opravdu by se hodila o něco větší, protože takhle sbíráte nečistoty pomalu kapátkem. Jinak nemám tomuto přístroji moc co vytknout.

Přidat komentář

Celkové hodnocení

Recenzer
Logo