ECG RZ 11

Levný a přitom velmi šikovný pomocník, to je rýžovar ECG RZ 11, který zvládne připravit až 700 g rýže jakéhokoliv druhu při celkovém objemu vyjímatelné nádoby 1 litr a maximálním příkonu 400 W. Přestože je to nižší příjem než mají jiné rýžovary, ohřev je velmi rychlý a na přípravu rýže nemusíte čekat zbytečně dlouho.

Množství bez problémů uspokojí například běžnou rodinnou večeři, takže pokud už máte dost rýže ve varných sáčcích a nechcete za rýžovar utratit zbytečně velkou sumu, je ECG RZ 11 perfektním adeptem. Výhodou je nepřilnavý povrch, díky kterému se vám rýže nikdy nepřipálí. Vzhledem k tomu, že je hmotnost pouhé 2 kilogramy, dá se snadno přenášet, takže si ho s sebou můžete vzít kamkoliv.

Zjistit nejvýhodnější cenu

Vybavení a funkce

ECG RZ 11 je vybaven velmi praktickou funkci v podobě automatického udržování teploty a to až po dobu 5 hodin od chvíle, kdy je ukončeno vaření. Rýže je udržována při stále teplotě a nedochází tak nejen k jejímu vychladnutí, ale zejména k nepříjemnému oschnutí. Rýžovar má tepelně izolovanou rukojeť, takže nehrozí popálení.

Díky bezpečnostnímu spínači se nestane, že by se přístroj spustil, aniž by v něm byla ohřívací nádoba. Samozřejmostí jsou protiskluzové podložky a uvítáte také odnímatelný kabel. ECG RZ 11 dostal od výrobce do vínku také naběračku a velmi praktickou formičku, díky níž můžete na talíře tvořit úžasné rýžové kopečky.

Parametry

Výrobce: ECG
Objem: 1 l
Příkon: 400 W
Automatické vypnutí při dovaření: ano
Displej: bez displeje
Nastavitelná teplota: ne
Max. váha rýže: 0,7 kg
Hmotnost: 2 kg
Časovač: ne
Odložený start: ne
Automatické vaření: ano
Udržování teploty: ano

Fotografie

ecg rz 11

ECG RZ 11

Vývoj ceny

Závěrečné hodnocení

8 Celkové hodnocení

Rýžovar ECG RZ 11 naprosto bez problémů plní účel, ke kterému je určen. Snadno se obsluhuje a výsledek je dokonalý. Vašim úkolem je nasypat rýži, zalít vodou a zapnout. Mezitím se můžete věnovat, čemu potřebujete a po písknutí jen rýži naservírujete. Zcela bezproblémová je také údržba rýžovaru díky tomu, že se dá nádoba vyjmout. Jednoduše jí omyjete a máte vystaráno. ECG RZ 11 je cenově dostupný a pokud nepatříte k příliš náročným uživatelům, kteří potřebují mít kuchyň plnou jen dražších spotřebičů, je tento rýžovar přesně pro vás. Ostatně podobně nás nadchl i ECG RZ 19, jehož recenzi tu také najdete.

8Naše hodnocení
Design
8.5
Ovládání
8
Údržba
8.5
7.3Hodnocení čtenářů
Design
7.3
Ovládání
8.6
Údržba
6
Klady
  • vaří dobře
  • pěkný design
  • snadná údržba
  • jednoduché ovládání
Přidat komentář  |  Přečíst hodnocení a komentáře

Nejprodávanější rýžovary

Podobné články, co by vás mohly zajímat

Kateřina Horáková

Kateřina Horáková

Práce s texty je nejen mou profesí, ale zároveň celoživotním koníčkem. Je to má vášeň stejně jako kvalitní čokoláda. Mám ráda výzvy a baví mě hrát si se slovy tak, aby byl výsledek dokonalý a přesně podle představ klienta. Mám více než 25 let praxe. Kromě toho moc ráda vařím i peču, vymýšlím recepty a stále zkouším něco nového. Ve volném čase si ráda přečtu dobrou knihu, tvořím videa a věnuji se své malé domácí ZOO.

Více o nás a jak články vytváříme | Spolupráce a kontakt

2 komentářů
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Přidat komentář
  1. 1.65
    Design
    40
    Ovládání
    60
    Údržba
    0

    Rýžoval vypadal ok a nějakou dobu fungoval víceméně dobře. Předchozí rýžovar mi vydržel 3 roky, tento 3 měsíce, kdy přestal fungovat.

    Klady: Rýžoval vypadal ok a nějakou dobu fungoval víceméně dobře.
    Zápory: Předchozí rýžovar mi vydržel 3 roky, tento 3 měsíce, kdy přestal fungovat.
    Přínosný(0) Nepomohl(0)You have already voted this
  2. 4.65
    Design
    90
    Ovládání
    100
    Údržba
    90

    Občas se stane, že rýže při vaření vypění ven. Rýže je rychle uvařená a moc mi chutná. Rýžovar je spolehlivý a skladný. Využívám ho téměř denně.

    Klady: rychlá příprava
    Zápory: občas vypění ven
    Přínosný(0) Nepomohl(0)You have already voted this

Přidat komentář

Celkové hodnocení

Recenzer
Logo