Klarstein

E-shop značky Klarstein vám nabídne portfolio výrobků pro vaši domácnost a kuchyň. Nakoupíte zde online a zboží k vám doručí externí dopravce. Najdete tu také magazín s recepty pro vaření a pečení, spolu s články s praktickými radami a tipy do domácnosti. O aktuálních slevách a akcích vás Klarstein informuje na e-shopu nebo na svých sociálních sítích.

Klarstein

Logo – Klarstein.cz

Představení e-shopu

Značku Klarstein založila investiční skupina Berlin Brands Group. Obchod získal certifikát společnosti Heureka Ověřeno zákazníky, a v roce 2022 prestižní ocenění World Kitchen Awards za parní hrnec Steam Spa. Zákazníci e-shopu Klarstein ve svých recenzích chválí především rychlost dodání zakoupeného zboží.

Přejít do e-shopu

Přehled sortimentu

Sekce Kuchyňské spotřebiče vám v katalogu Klarstein nabídne kuchyňské roboty s funkcemi pro mletí masa, odšťavňování ovoce a zeleniny, míchání nebo strouhání. Dále pak horkovzdušné fritézy pro zdravější smažení či pomalé hrnce, ve kterých připravíte jídlo populární metodu pomalého vaření. Nakoupíte zde i řadu kávovarů pro přípravu svého oblíbeného šálku kávy.

Do kuchyně pořídíte novou lednici s výrobníkem ledu, rychlovarnou konvici nebo digestoř. V sekci Ohřívače najdete ethanolové a elektrické krby, konvektory či vyhřívací deky a polštáře.

Kvalitu vzduchu ve své domácnosti zlepšíte čističkami vzduchu, které jsou spolu s nabídkou klimatizací a ventilátorů v kategorii Chlazení. Elektrické grily do kuchyně, zahradní grily nebo grily na dřevěné uhlí, udírny a pece na pizzu pořídíte v samostatné záložce, Grily.

Služby a ostatní

Slevové kódy pro uplatnění při nákupu naleznete přímo na e-shopu nebo na slevových portálech. Doprava je zdarma po celém území ČR, a zajišťuje ji kurýrní služba Geis. Za zboží zaplatíte bankovním převodem, kartou online přes platební bránu, přes portál PayPal či na dobírku. Za odběru newsletteru lze získat dodatečnou slevu 130 Kč při nákupu alespoň za 1 300 Kč.

Slevový kód

  • Aktuálně nenabízí slevový kód.
  • Získejte slevu 130 Kč na první nákup nad 1 300 Kč při přihlášení do newsletteru.

Doprava

Obchod využívá tyto dopravce:

  • Osobní odběr
  • Geis

Platební možnosti

  • Platební karta/Hotově
  • Bankovní převod
  • Dobírka
  • PayPal

Kariéra

  • Aktuálně pracovní místa nenabízí

Kontakt

Hodnocení

9.5 Celkové hodnocení
Prodejce kuchyňských spotřebičů

9.5Naše hodnocení
Přehlednost obchodu
9.5
Jednání se zákazníkem
9.5
Kvalita sortimentu
9.5
8.9Hodnocení čtenářů
Přehlednost obchodu
9.2
Jednání se zákazníkem
8.8
Kvalita sortimentu
8.8
Klady
  • široký sortiment
  • rychlost doručení
  • přehledný web
  • kvalita zboží
  • komunikace
Přidat komentář  |  Přečíst hodnocení a komentáře

Lukáš Halíř

Lukáš Halíř

Mým největším koníčkem jsou knihy a literatura. Nejlépe se odreaguji pobytem v přírodě a při psaní fantasy povídek, které zatím píšu pouze do šuplíku. Kromě četby a psaní se věnuji i cyklistice nebo plavání. Na dovolenou cestuji nejraději do destinací s chladnějším podnebím, a pokud vás láká návštěva Skandinávie či Islandu, mohu vám ji jen doporučit.

Více o nás a jak články vytváříme | Spolupráce a kontakt

3 komentářů
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Přidat komentář
  1. 1
    Přehlednost obchodu
    40
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Kuchyňský robot nám přišel – ale byly orezlé vnitřky mlýnku. Zboží jsme vrátili a nyní už 4 měsíce čekáme na vrácení peněz. Technická podpora jen slibuje, AI asistenka tvrdí, že už peníze máme, ale nemáme ani zboží, ani peníze. Z toho důvodu obchod NEmůžeme doporučit.

    Klady: zboží dorazilo poměrně rychle
    Zápory: zboží bylo nepoužitelné po vrácení zboží nevrátili peníze
    Přínosný(0) Nepomohl(0)You have already voted this
  2. Reply
    Pavel Hlavatý 12.12.2023 v 20:22
    0.8
    Přehlednost obchodu
    50
    Jednání se zákazníkem
    0
    Kvalita sortimentu
    0

    iTuner 320-první kus -fungovalo internetové radio několik měsíců, po reklamaci poslali nový kus , ten fungoval asi týden, poslali nový kus, ten fungoval 4 dny. požadoval jsem vrácení peněz, což potvrdili ( číslo 245500).
    Již je to delší dobu, peníze neposlali a přestali reagovat na mé maily.

    Zápory: nezaplatili za vrácené zboží a přestali reagovat
    Přínosný(0) Nepomohl(0)You have already voted this
  3. Já si tedy nemohu vynachválit kuchyňského robota od značky Klarstein. Je to můj velký pomocník, protože vařím i peču ve velkém a bez něj bych byla totálně vyřízená.

Přidat komentář

Celkové hodnocení

Recenzer
Logo