Cena / kvalita

Sencor SRM 1500WH

Sencor SRM 1500WH je speciální elektrický hrnec či chcete-li rýžovar, který si poradí s přípravou jakéhokoliv druhu rýže, dokonce i té na oblíbené Sushi. Principem jeho fungování je vaření v páře, což zajišťuje dokonale uvařenou rýži. Vnější plášť rýžovaru je z nerezu s nádobou, která má objem úctyhodných 1,5 litrů, takže se do ní vejde až 1 200 g rýže, což uspokojí i početnější domácnost.

Povrch vnitřní nádoby je nepřilnavý, takže se hotová rýže nepříjemně nelepí na její stěny. Po uvaření a vychladnutí můžete nádobu vyjmout a umýt, takže ani údržba není žádný problém. Sencor SRM 1500WH pracuje rychle, spolehlivě a kvalitně, neboť rýže je po dovaření opravdu velmi chutná. O správné vaření se postará slušný příkon, který má 500 W.

Zjistit nejvýhodnější cenu

Vybavení a funkce

Práce s rýžovarem je snadná, pouze nalijete vodu pomocí odměrky, přidáte odpovídající dávku rýže a stisknete jedno jediné tlačítko. Vše ostatní už zvládne Sencor SRM 1500WH samostatně. Jakmile je dovařeno, přístroj se automaticky přepne do funkce Keep Warm, což je udržování stále teploty.

O bezpečné používání rýžovaru se postará trojnásobná pojistka. Ta zajišťuje, že se sám od sebe vypne, pokud by hrozilo jeho přehřátí, zároveň dojde k přerušení vaření, jestliže se vyvaří veškerá voda, třetí pojistkou je již zmiňované udržování teploty, což je užitečná funkce, pokud nechcete rýži servírovat hned. V balení najdete kromě samotného rýžovaru také špachtli na rýži a odměrku, kterou si nadávkujete vodu i rýži.

Parametry

Výrobce: Sencor
Objem: 1.5 l
Příkon: 500 W
Automatické vypnutí při dovaření: ano
Ochrana proti vyvaření vody: ano
Ochrana proti přehřátí: ano
Max. váha rýže: 1.2 Kg
Hmotnost: 1.75 Kg
Automatické vaření: ano
Odložený start: ne

Fotografie

Sencor SRM 1500WH Sencor SRM 1500WHSencor SRM 1500WH

Vývoj ceny

Máme pro vás i návod ke stažení – Sencor SRM 1500WH

Závěrečné hodnocení

9 Celkové hodnocení
Perfektní

Velké rodiny Sencor SRM 1500WH uvítají, protože pojme až 1200 g rýže. Rýžovar není nijak těžký, navíc díky madlům se s ním snadno manipuluje. Údržba je nenáročná, stačí jen omýt a je hotovo. Rýže se uvaří jak má, ještě se vám bude prohřívat, dokud ji nenaservírujete, takže se nemusíte bát, že bude oběd studený. Zákazníci si mohou být jisti spolehlivostí i bezpečností, díky mnoha prvkům. Jsme si jisti, že jakmile poprvé ochutnáte hotovou rýži připravenou v Sencor SRM 1500WH, nedovedete si už svůj život bez rýžovaru představit a budete se divit, proč jste si ho nepořídili už dřív. Podobně dokonalý je i rýžovar Sencor SRM 1000SS a jestli si potrpíte na vaření v páře a možnost připravit i 2 pokrmy najednou, zkuste se podívat po rýžovaru Tefal RK102811.

Design
9
Ovládání
9
Údržba
9
Klady
  • spolehlivý
  • nenáročná údržba
  • snadná manipulace
  • jednoduché ovládání
Zápory
  • dbejte na výběr rýže
  • nedávejte maximální povolenou dávku
Přidat komentář  |  Přečíst hodnocení a komentáře

Nejprodávanější rýžovary

Podobné články, co by vás mohly zajímat

Kateřina Horáková

Kateřina Horáková

Práce s texty je nejen mou profesí, ale zároveň celoživotním koníčkem. Je to má vášeň stejně jako kvalitní čokoláda. Mám ráda výzvy a baví mě hrát si se slovy tak, aby byl výsledek dokonalý a přesně podle představ klienta. Mám více než 25 let praxe. Kromě toho moc ráda vařím i peču, vymýšlím recepty a stále zkouším něco nového. Ve volném čase si ráda přečtu dobrou knihu, tvořím videa a věnuji se své malé domácí ZOO.

Více o nás a jak články vytváříme | Spolupráce a kontakt

3 komentářů
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Přidat komentář
  1. Já tedy nevěřil, že tak levný přístroj bude vůbec dělat to, co by měl. Nakonec mě mile překvapil, protože rýže je nadýchaná, nelepí se a chutná báječně. Koupil jsem tedy ještě jeden jako dárek pro maminku, která si jej také nemůže vynachválit.

  2. Tento rýžovar jsem si koupila v létě a nemůžu si ho vynachválit. Celá rodina máme rádi rýži a zdravou stravu, takže je téměř denně v provozu. Po půl roce jsem nenarazila na žádný problém.

  3. Doporučila bych po uvaření nechat rýži ještě několik minut ohřívat. Dojde a lépe se poté nabírá a hlavně se nelepí.

Přidat komentář

Celkové hodnocení

Recenzer
Logo