Naboso

E-shop Naboso, jak již z jeho názvu vyplývá, je zaměřen na prodej dětských, dámských a pánských bosých (barefoot) bot. Tedy obuvi, která autenticky napodobuje chůzi naboso, jež je pro člověka přirozená a zdravá.

Naboso

Představení e-shopu

Jednatelem české, v Praze sídlící firmy Naboso, je Andrea Součková. Eshop nabízí nejširší výběr dámských, pánských a dětských bosých bot v České republice a možnost jejich vyzkoušení obuvi v jeho čtyřech prodejnách v Praze Vysočany, v Praze Dejvicích, ve Zlíně a v Berounu.

Firma Naboso prostřednictvím nadačního fondu Wine For Help finančně podporuje rodiny s dětmi, které zasáhlo smrtelné metabolické onemocnění, účastní se charitativního Adra běhu a zdarma dodává dětské léčebně senzomotorické pomůcky NABOSO pro pohybovou terapii.

Přejít do e-shopu

Přehled sortimentu

V online obchodě Naboso pořídíte zimní zateplené boty, kotníkovou obuv, kozačky, tenisky, boty sportovní, outdoorové, polobotky, domácí obuv, ponožkové boty, capáčky a sandály. Kromě bot zde zakoupíte také pomůcky k péči o boty, korektory a adjustační ponožky, senzomotorické pomůcky, vložky, tkaničky, ponožky, silonky, přírodní kosmetiku a kožené doplňky. Mezi eshopem prodávané značky patří například Leguano, Angles, Xero Shoes, Frodo a Groundies. Na webových stránkách obchodu se v sekci Blog a podcasty dočtete mnoho zajímavých informací o chůzi, obuvi a zdraví.

Služby a ostatní

Pokud chcete darovat některý z produktů této firmy, ale nejste si jisti výběrem, můžete svým blízkým věnovat dárkový poukaz k nákupu v internetovém nebo kamenném obchodě Naboso v hodnotě od 500 do 5 000 Kč se splatností jeden rok. Po registraci do věrnostního programu, ať už na e-shopu nebo na prodejnách, dostanete 50 kreditů.

Navíc získáte 5 % z nákupu jako kredit na příští nákup, dopravu a možnost vrácení zdarma. Dopravu zdarma budete mít také při nákupu nad 2 500 Kč. Ušetřit můžete i při výběru zboží ze sekce Výprodej, kde naleznete produkty s výraznými slevami. Obchod poskytuje 100% záruku vrácení peněz u nového originálně zabaleného zboží. Firma Naboso je držitelem certifikátu Heureky Ověřeno zákazníky a má velmi dobré recenze i na Zboží.cz.

Zákazníci kladně hodnotí rychlost doručení, velký výběr zboží, dobré ceny, skvělou komunikaci a ochotu. Eshop své zboží doručuje do zemí EU i do USA. Po České republice zboží dopravuje DPD, PPL, Zásilkovna a GLS. Svou objednávku si můžete také vyzvednout zdarma na některé z prodejen Naboso. Objednávku lze zaplatit on-line platební kartou, Google Pay, Apple Pay, bankovním převodem nebo v hotovosti při osobním převzetí na prodejně.

Slevový kód

  • Aktuálně nenabízí slevový kód.
  • Doprava zdarma při nákupu nad 2 500 Kč.
  • Získáte slevu 5 % z nákupu jako kredit na příští nákup.

Doprava

Obchod využívá tyto dopravce:

Platební možnosti

Kariéra

  • Aktuálně pracovní místa nenabízí

Kontakt

Hodnocení

9.5 Celkové hodnocení
Prodejce obuvi a doplňků

Přehlednost obchodu
9.5
Jednání se zákazníkem
9.5
Kvalita sortimentu
9.5
Klady
  • komunikace
  • kvalita zboží
  • příznivé ceny
  • široký sortiment
  • rychlost doručení
Přidat komentář  |  Přečíst hodnocení a komentáře

Jana Černá

Jana Černá

Psaní článků a recenzí se externě věnuji 13 let. Jinak pracuji jako terénní sociální pracovnice s lidmi bez domova. Ve volném čase si ráda zajdu na metalový koncert, k vodě, zahrát pinčes nebo někam vyrazím.

Více o nás a jak články vytváříme | Spolupráce a kontakt

Budeme rádi, když napíšete komentář s vaší zkušeností.

Přidat komentář

Celkové hodnocení

Recenzer
Logo