Vidaxl.cz je mezinárodní internetový prodejce z Holandska, který je úspěšný i na českém trhu. Proslavil se především prodejem kvalitního a cenově dostupného nábytku. Najdete zde širokou škálu zboží pro dům, zahradu a domácí kutily, hračky, chovatelské potřeby, fotografickou techniku a přípravky pro zdraví a krásu. Obchod nabízí také textilní oděvy.

1x1.trans - VidaXL

Logo VidaXL

Představení e-shopu

Vidaxl.cz otevřeli v roce 2006 dva Holanďané. Zaměřili se na online prodej na různých platformách. Jelikož byli úspěšní, rozhodli se udělat další krok a zaregistrovali vlastní značku Vidaxl.

Jejich produkty byly brzy oblíbené po celém Holandsku, a tak začali expandovat i do dalších zemí, kde začali s prodejem na internetu. Hlavním konceptem celého projektu je výroba a prodej vlastních výrobků za nízkou cenu, která potěší zákazníky.

Přejít do e-shopu

zpět k obsahu ↑

Přehled sortimentu

V obchodě zakoupíte nábytek do celého bytu včetně kvalitních jídelních stolů a židlí, pohodlná křesla, gauče a spolehlivé postele. Dále zde seženete vše potřebné na péči o dům i zahradu (chemická WC, foliovníky, řezačky na dlažbusušičky ovoce), průmyslové zboží, sportovní náčiní a chovatelské potřeby.

Najdete tu sekci vozidla a součástky, obchod a průmysl, elektroniku. Kojenci a batolata mají také své oddělení, kde nic nechybí. Nesmíme zapomenout ani na vlastní kolekci oblečení. Ač je to opravdu velké množství výrobků, společnost Vidaxl si zakládá na šetrném přístupu při výrobě a udržitelném rozvoji.

zpět k obsahu ↑

Služby a ostatní

Platit můžete platební kartou, bankovním převodem, přes ePlatbu nebo službu PayPal. Doručení je vždy zdarma. Dopravu zajišťují nasmlouvaní mezinárodní dopravci. Na Vidaxl.cz můžete uplatnit slevové kupony. Na jednu objednávku nemůžete použít více než jeden slevový kód.

zpět k obsahu ↑

Slevový kupon

  • Aktuálně nenabízí slevový kód

1x1.trans - VidaXL

zpět k obsahu ↑

Doprava

Obchod využívá tyto dopravce:

  • Vlastní doprava
zpět k obsahu ↑

Platební možnosti

  • Platební karta
  • Bankovní převod
  • ePlatba
  • PayPal
zpět k obsahu ↑

Kariéra

  • Aktuálně volná pracovní místa naleznete zde
zpět k obsahu ↑

Kontakt

  • Telefon: +420 228 880 738
  • E-mail: webservice@vidaxl.cz
  • Vrácení zboží
  • Fakturační adresa: SHOP TRADING s. r. o., Koněvova 2660/141, 130 00 Praha 3
  • Facebook: vidaXL.cz
  • Instagram: vidaxl_cz
zpět k obsahu ↑

Hodnocení

8.5 Hodnocení

8.5Naše hodnocení
Přehlednost obchodu
8
Jednání se zákazníkem
8
Kvalita sortimentu
8
8.3Hodnocení uživatelů
Přehlednost obchodu
8.9
Jednání se zákazníkem
8
Kvalita sortimentu
8
KLADY
  • rychlost doručení
  • komunikace
  • příznivá cena
  • široký sortiment
ZÁPORY
  • zboží občas neodpovídá popisu
Napsat hodnocení  |  Přečíst hodnocení a komentáře

13 komentářů
Zobrazit vše Nejpřínosnější Nejlepší Nejhorší Napsat hodnocení
  1. Reagovat
    Janek 9.5.2019 v 18:03
    3.65
    Přehlednost obchodu
    80
    Jednání se zákazníkem
    70
    Kvalita sortimentu
    70

    Byla to moje první zkušenost s obchodem a už nevyužiji. Objednal jsem si pohovku a jedna část mi nedorazila.

    KLADY: velice nízká cena rychlé vyřízení objednávky
    ZÁPORY: dorazila mi jen část objednávky
    (1) (0)You have already voted this
  2. Reagovat
    Jitka 30.12.2019 v 14:29

    Na Vánoce jsem chtěla udělat radost svým blízkým a objednala si malý odkládací stolek z masivního dubového dřeva.
    Při montáži stolku jsme zjistili, že zboží je prasklé, jedna část kříže, který drží stolek, je menší než druhá, šrouby, které byly přibaleny nepasují. Neuvěřitelné!
    Nejen že to byla pro mě trapná chvíle při darovaném dárku, ale také velké zklamání.
    VIDA xl je naprosto neseriózní firma a je pro mě ponaučením, že jejich služeb již nevyužiji a mé recenze budou jen negativní.

  3. Reagovat
    Julie 26.4.2020 v 20:46
    4.5
    Přehlednost obchodu
    90
    Jednání se zákazníkem
    90
    Kvalita sortimentu
    90

    Zboží jsem objednala na e-shopu, všechno proběhlo bez problémů. Pravidelná komunikace a dodání trvalo cca 5 dní. Jsem velmi spokojena.

    KLADY: příznivé ceny rychlé dodání spokojenost dostačující kvalita
    (0) (0)You have already voted this
  4. Reagovat
    Marcela 1.11.2020 v 20:50
    4.15
    Přehlednost obchodu
    90
    Jednání se zákazníkem
    80
    Kvalita sortimentu
    80

    Koupila jsem si tam jídelní stůl a dorazil mi za týden. Jsem spokojená, ale kvalitu zboží mají průměrnou.

    KLADY: komunikace přehledný web rychlost doručení široká nabídka
    ZÁPORY: průměrná kvalita
    (0) (0)You have already voted this
  5. Reagovat
    Tereza 2.11.2020 v 16:18
    1.5
    Přehlednost obchodu
    90
    Jednání se zákazníkem
    0
    Kvalita sortimentu
    0

    Jedna objednávka dorazila popraskaná , žádná z objednávek nemá podle mě nic společného s vysokým leskem. Šrouby bez krytek, pilin plný být. Velké zklamání, už nikdy neobjednám.

    (0) (0)You have already voted this
  6. Reagovat
    Marcela 30.11.2020 v 13:44
    0.5
    Přehlednost obchodu
    10
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10
    KLADY: Nula
    ZÁPORY: Už bych od nich nikdy nic neobjednala! Zaplatila jsem polohovací křeslo pro nemocného otce a to se po tydnu používání rozbilo tak, ze již není mozne ho použít. Cena přes 5tisic. Po snaze o jejich kontaktování po telefonu, který samozřejmě nikdo nezveda, jsem musela použit jejich chat, který je pouze v Angličtině. Po zaslání fotek a reklamaci mi kompenzovali bez meho souhlasu 748 Kč, které mají údajně přijít na můj účet, nebo zašlou náhradní díly😂😂 Více se se mnou nebavili. Zkusim řešit ještě jinou cestou. Nic od nich neobjednavejte!!!
    (0) (0)You have already voted this
  7. Reagovat
    Marie 13.12.2020 v 11:26

    Vánoční sob krásný,skvělé provedení,žel bohu nefunkční.Komunikace nula.

  8. Reagovat
    Daniela 21.12.2020 v 8:10
    1.65
    Přehlednost obchodu
    80
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Hrůza

    KLADY: Žádné
    ZÁPORY: Při koupi masážního polohovacího křesla nedodán adaptér, prý není součástí nákupu. Tudíž se křeslo nedá využít tak jak by mělo a společnost ani není schopna poradit kde koupit. Rozhodně nedoporučuji tenhle obchod. 😡
    (0) (0)You have already voted this
  9. Reagovat
    Pelzer 10.2.2021 v 17:15

    opravdu neskutečné …, od října z nich doluji platbu za umyvadlo, které jsem omylem zaplatila 2x.
    3x už jsem poslala výpisu z účtu, kde je zřetelné, že platby odešly, stále dokola mi píšou, abych poslala IBAN a majitele účtu,.., vše je na výpisu – zřetelné velkými písmeny. Dělají si z lidí srandu opravdu nedoporučuji cokoliv objednávat. Pelzer

  10. Reagovat
    Miloslava 17.2.2021 v 18:43
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Děkuji, byla jsem velice spokojená se zbožím i rychlostí vyřízení objednávky. Perfektně zabaleno. Přidaná hodnota byl šroubovák s vruty.

    (1) (0)You have already voted this
  11. Reagovat
    Nela 24.3.2021 v 16:40
    4.5
    Přehlednost obchodu
    90
    Jednání se zákazníkem
    90
    Kvalita sortimentu
    90

    Bezstarostný nákup. Můžu jenom doporučit.

    KLADY: široký sortiment komunikace dobré ceny
    (0) (0)You have already voted this
  12. Reagovat
    Rastislav 8.4.2021 v 5:39
    1.5
    Přehlednost obchodu
    60
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    20

    Dobrý den.
    Začnu asi takto. Neskutečné ! Objednal jsem si 3ks zboží po dodání a rozbalení tam byly jenom 2 ks. Když je chcete kontaktovat tak bez šance. Jsou to Chorvati a v podstatě nemáte kam zavolat. Komunikovat musíte anglicky. A na emaily nereagují. Již jsem od nich jednou objednával plachtu na altan a bylo to v pohodě. Asi jim dodání jednoho kusu nedělá problém ale více to už je asi pro ně oříšek. Nikdy už nic nebudu platit napřed. Přišel jsem jenom o 1500kc ale nedovedu si představit kdyby hodnoty byly vyšší. To bych snad do toho Chorvatska i zajel a vynadal jim :-)). Ne opravdu komunikace tragédie.

    KLADY: Dodací lhůta
    ZÁPORY: Komunikace
    (0) (0)You have already voted this
  13. Reagovat
    Aneta B. 11.4.2021 v 14:31

    Jsem velmi nespokojená. Objednala jsem od této firmy kurník pro slepičky. Nejen že dřevo které přišlo nebylo nijak obroušené ,ale navíc bylo chlupaté. Chybělo spoustu součástek ,jako například dvoje panty atd.navíc vše křivé. Za 3500,- bych v dnešní době postavila kurník sama, z kvalitnějšího dřeva a mnohem hezčí.

    Budeme rádi za váš komentář. Pište prosím slušně a s přidanou hodnotou. Komentáře schvaluje správce.


Komentáře / diskuse / hodnocení

Celkové hodnocení

GDPR: Jsme správci osobních údajů a chráníme je v souladu se zákonem 101/2000 Sb., O ochraně osobních údajů a s principy obsaženými ve směrnici EU č. 95/46/EC. Po odeslání komentáře zpracováváme tyto údaje - jméno, e-mail a IP adresu. E-mail používáme pro odeslání informační zprávy, že vám někdo odpověděl na dotaz. Pro jiné účely jej nevyužíváme. IP adresu sledujeme z důvodu ochrany před spamem. Pro odstranění údajů nás kontaktujte na info@recenzer.cz