Vidaxl.cz je mezinárodní internetový prodejce z Holandska, který je úspěšný i na českém trhu. Proslavil se především prodejem kvalitního a cenově dostupného nábytku. Najdete zde širokou škálu zboží pro dům, zahradu a domácí kutily, hračky, chovatelské potřeby, fotografickou techniku a přípravky pro zdraví a krásu. Obchod nabízí také textilní oděvy.

1x1.trans - VidaXL

Logo VidaXL

Představení e-shopu

Vidaxl.cz otevřeli v roce 2006 dva Holanďané. Zaměřili se na online prodej na různých platformách. Jelikož byli úspěšní, rozhodli se udělat další krok a zaregistrovali vlastní značku Vidaxl.

Jejich produkty byly brzy oblíbené po celém Holandsku, a tak začali expandovat i do dalších zemí, kde začali s prodejem na internetu. Hlavním konceptem celého projektu je výroba a prodej vlastních výrobků za nízkou cenu, která potěší zákazníky.

Přejít do e-shopu

zpět k obsahu ↑

Přehled sortimentu

V obchodě zakoupíte nábytek do celého bytu včetně kvalitních jídelních stolů a židlí, pohodlná křesla, gauče a spolehlivé postele. Dále zde seženete vše potřebné na péči o dům i zahradu (masážní křesla, chemická WC, rozmetadla, foliovníky, dřevníky, řezačky na dlažbu, zahradní sprchy, sušičky ovoce, airtrack, slackline), průmyslové zboží, sportovní náčiní a chovatelské potřeby.

Najdete tu sekci vozidla a součástky, obchod a průmysl, elektroniku. Kojenci a batolata mají také své oddělení, kde nic nechybí. Nesmíme zapomenout ani na vlastní kolekci oblečení. Ač je to opravdu velké množství výrobků, společnost Vidaxl si zakládá na šetrném přístupu při výrobě a udržitelném rozvoji.

zpět k obsahu ↑

Služby a ostatní

Platit můžete platební kartou, bankovním převodem, přes ePlatbu nebo službu PayPal. Doručení je vždy zdarma. Dopravu zajišťují nasmlouvaní mezinárodní dopravci. Na Vidaxl.cz můžete uplatnit slevové kupony. Na jednu objednávku nemůžete použít více než jeden slevový kód.

zpět k obsahu ↑

Slevový kupon

  • Aktuálně nenabízí slevový kód

1x1.trans - VidaXL

zpět k obsahu ↑

Doprava

Obchod využívá tyto dopravce:

  • Vlastní doprava
zpět k obsahu ↑

Platební možnosti

  • Platební karta
  • Bankovní převod
  • ePlatba
  • PayPal
zpět k obsahu ↑

Kariéra

  • Aktuálně volná pracovní místa naleznete zde
zpět k obsahu ↑

Kontakt

  • Telefon: +420 228 880 738
  • E-mail: webservice@vidaxl.cz
  • Vrácení zboží
  • Fakturační adresa: vidaXL Marketplace Europe BV, se sídlem Mary Kingsleystraat 1, (5928 SK) Venlo. Je registrovaná v Nizozemsku s daňovým identifikačním číslem NL859812108B01
  • Facebook: vidaXL.cz
  • Instagram: vidaxl_cz
zpět k obsahu ↑

Hodnocení

8.5 Hodnocení
Vše pro dům a zahradu

8.5Naše hodnocení
Přehlednost obchodu
8
Jednání se zákazníkem
8
Kvalita sortimentu
8
7.1Hodnocení uživatelů
Přehlednost obchodu
7.8
Jednání se zákazníkem
6.8
Kvalita sortimentu
6.7
KLADY
  • rychlost doručení
  • komunikace
  • příznivá cena
  • široký sortiment
ZÁPORY
  • zboží občas neodpovídá popisu
Napsat hodnocení  |  Přečíst hodnocení a komentáře

27 komentářů
Zobrazit vše Nejpřínosnější Nejlepší Nejhorší Napsat hodnocení
  1. Reagovat
    Janek 9.5.2019 v 18:03
    3.65
    Přehlednost obchodu
    80
    Jednání se zákazníkem
    70
    Kvalita sortimentu
    70

    Byla to moje první zkušenost s obchodem a už nevyužiji. Objednal jsem si pohovku a jedna část mi nedorazila.

    KLADY: velice nízká cena rychlé vyřízení objednávky
    ZÁPORY: dorazila mi jen část objednávky
    (2) (0)You have already voted this
  2. Reagovat
    Jitka 30.12.2019 v 14:29

    Na Vánoce jsem chtěla udělat radost svým blízkým a objednala si malý odkládací stolek z masivního dubového dřeva.
    Při montáži stolku jsme zjistili, že zboží je prasklé, jedna část kříže, který drží stolek, je menší než druhá, šrouby, které byly přibaleny nepasují. Neuvěřitelné!
    Nejen že to byla pro mě trapná chvíle při darovaném dárku, ale také velké zklamání.
    VIDA xl je naprosto neseriózní firma a je pro mě ponaučením, že jejich služeb již nevyužiji a mé recenze budou jen negativní.

  3. Reagovat
    Julie 26.4.2020 v 20:46
    4.5
    Přehlednost obchodu
    90
    Jednání se zákazníkem
    90
    Kvalita sortimentu
    90

    Zboží jsem objednala na e-shopu, všechno proběhlo bez problémů. Pravidelná komunikace a dodání trvalo cca 5 dní. Jsem velmi spokojena.

    KLADY: příznivé ceny rychlé dodání spokojenost dostačující kvalita
    (0) (0)You have already voted this
  4. Reagovat
    Marcela 1.11.2020 v 20:50
    4.15
    Přehlednost obchodu
    90
    Jednání se zákazníkem
    80
    Kvalita sortimentu
    80

    Koupila jsem si tam jídelní stůl a dorazil mi za týden. Jsem spokojená, ale kvalitu zboží mají průměrnou.

    KLADY: komunikace přehledný web rychlost doručení široká nabídka
    ZÁPORY: průměrná kvalita
    (0) (0)You have already voted this
  5. Reagovat
    Tereza 2.11.2020 v 16:18
    1.5
    Přehlednost obchodu
    90
    Jednání se zákazníkem
    0
    Kvalita sortimentu
    0

    Jedna objednávka dorazila popraskaná , žádná z objednávek nemá podle mě nic společného s vysokým leskem. Šrouby bez krytek, pilin plný být. Velké zklamání, už nikdy neobjednám.

    (0) (0)You have already voted this
  6. Reagovat
    Marcela 30.11.2020 v 13:44
    0.5
    Přehlednost obchodu
    10
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10
    KLADY: Nula
    ZÁPORY: Už bych od nich nikdy nic neobjednala! Zaplatila jsem polohovací křeslo pro nemocného otce a to se po tydnu používání rozbilo tak, ze již není mozne ho použít. Cena přes 5tisic. Po snaze o jejich kontaktování po telefonu, který samozřejmě nikdo nezveda, jsem musela použit jejich chat, který je pouze v Angličtině. Po zaslání fotek a reklamaci mi kompenzovali bez meho souhlasu 748 Kč, které mají údajně přijít na můj účet, nebo zašlou náhradní díly😂😂 Více se se mnou nebavili. Zkusim řešit ještě jinou cestou. Nic od nich neobjednavejte!!!
    (0) (0)You have already voted this
  7. Reagovat
    Marie 13.12.2020 v 11:26

    Vánoční sob krásný,skvělé provedení,žel bohu nefunkční.Komunikace nula.

  8. Reagovat
    Daniela 21.12.2020 v 8:10
    1.65
    Přehlednost obchodu
    80
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Hrůza

    KLADY: Žádné
    ZÁPORY: Při koupi masážního polohovacího křesla nedodán adaptér, prý není součástí nákupu. Tudíž se křeslo nedá využít tak jak by mělo a společnost ani není schopna poradit kde koupit. Rozhodně nedoporučuji tenhle obchod. 😡
    (0) (0)You have already voted this
  9. Reagovat
    Pelzer 10.2.2021 v 17:15

    opravdu neskutečné …, od října z nich doluji platbu za umyvadlo, které jsem omylem zaplatila 2x.
    3x už jsem poslala výpisu z účtu, kde je zřetelné, že platby odešly, stále dokola mi píšou, abych poslala IBAN a majitele účtu,.., vše je na výpisu – zřetelné velkými písmeny. Dělají si z lidí srandu opravdu nedoporučuji cokoliv objednávat. Pelzer

  10. Reagovat
    Miloslava 17.2.2021 v 18:43
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Děkuji, byla jsem velice spokojená se zbožím i rychlostí vyřízení objednávky. Perfektně zabaleno. Přidaná hodnota byl šroubovák s vruty.

    (1) (0)You have already voted this
  11. Reagovat
    Nela 24.3.2021 v 16:40
    4.5
    Přehlednost obchodu
    90
    Jednání se zákazníkem
    90
    Kvalita sortimentu
    90

    Bezstarostný nákup. Můžu jenom doporučit.

    KLADY: široký sortiment komunikace dobré ceny
    (0) (0)You have already voted this
  12. Reagovat
    Rastislav 8.4.2021 v 5:39
    1.5
    Přehlednost obchodu
    60
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    20

    Dobrý den.
    Začnu asi takto. Neskutečné ! Objednal jsem si 3ks zboží po dodání a rozbalení tam byly jenom 2 ks. Když je chcete kontaktovat tak bez šance. Jsou to Chorvati a v podstatě nemáte kam zavolat. Komunikovat musíte anglicky. A na emaily nereagují. Již jsem od nich jednou objednával plachtu na altan a bylo to v pohodě. Asi jim dodání jednoho kusu nedělá problém ale více to už je asi pro ně oříšek. Nikdy už nic nebudu platit napřed. Přišel jsem jenom o 1500kc ale nedovedu si představit kdyby hodnoty byly vyšší. To bych snad do toho Chorvatska i zajel a vynadal jim :-)). Ne opravdu komunikace tragédie.

    KLADY: Dodací lhůta
    ZÁPORY: Komunikace
    (0) (0)You have already voted this
  13. Reagovat
    Aneta B. 11.4.2021 v 14:31

    Jsem velmi nespokojená. Objednala jsem od této firmy kurník pro slepičky. Nejen že dřevo které přišlo nebylo nijak obroušené ,ale navíc bylo chlupaté. Chybělo spoustu součástek ,jako například dvoje panty atd.navíc vše křivé. Za 3500,- bych v dnešní době postavila kurník sama, z kvalitnějšího dřeva a mnohem hezčí.

  14. Reagovat
    Jakub 22.4.2021 v 7:50
    0.5
    Přehlednost obchodu
    10
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    10

    Set dovu nočních stolků. Namísto matného dekoru dorazil lesklý. Osekané hrany. Na několika místech popraskané. V balení bylo tolik pilin, že bych si z toho mohl vyrobit brikety. Některé díry nebyly vůbec vyvrtané. Návod totálně mimo, některé kusy jsem musel předělávat aby to sedělo. Celkově hrůza, mám chuť to vyhodit. Díky.

    KLADY: nic
    ZÁPORY: kvalita vše ostatní
    (0) (0)You have already voted this
  15. Reagovat
    Barbora 8.5.2021 v 20:04
    5
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    100
    Kvalita sortimentu
    100

    Rychle doručení objednávky, super komunikace. Doporučuji tento obchod s nábytkem.

    (0) (0)You have already voted this
  16. Reagovat
    Karolína 26.5.2021 v 16:52

    S tímto e-shopem jsem pokaždé spokojená.

  17. Reagovat
    Sarka Telekyova 27.5.2021 v 16:15
    1.65
    Přehlednost obchodu
    100
    Jednání se zákazníkem
    0
    Kvalita sortimentu
    0

    Tento obchod bohuzel nemohu doporucit. V pripade reklamace jeho zakaznicky servis nefunguje promptne. V mem pripade zatim vubec.

    KLADY: rychle dodani produktu - objednavka c. 0420000006853 dostatecna komunikace pri koupi produktu, pred dodanim
    ZÁPORY: Objednavka 0420000006853 prisla poskozena, emailem i pres web vidaXL jsem zkousela zbozi reklamovat a pozadovala jsem vymenu, na svem webu dodavatel slibuje reakci do 24 hodin, vubec se tak nestalo. Zatim jsem neobdrzela odpoved, neprisla ani automaticka odpoved o zaznamu meho emailu ano potvrzeni z webu, ze muj dotaz byl dorucen. Prodejce nereaguje. Dobry prodejce se pozna tak, ze dobre komunikuje i pri vyrizovani neprijemnych zalezitosti, jako jsou reklamace. Zakaznicky servis tohoto prodejce neni dobry, kdyz vezmu v potaz sortiment a cenova uroven. Neni to levne zbozi. Tento obchod bohuzel nemohu doporucit. V pripade reklamace jeho zakaznicky servis neni funcni, kdyz vezmu v potaz ceny zbozi, ktere nabizeji. Ocekavala bych lepsi komunikaci.
    (0) (0)You have already voted this
  18. Reagovat
    Monika 27.6.2021 v 18:26
    0.15
    Přehlednost obchodu
    10
    Jednání se zákazníkem
    0
    Kvalita sortimentu
    0

    NEDOPORUČUJI

    KLADY: Nic
    ZÁPORY: V žádném případě nedoporučuji, zboží přišlo rozbité a v hrozné kvalitě,lesk aby jste hledali.Komunikace přes robota,telefon není a nejsem první komu přišlo zboží rozbité,proto to není náhoda.NEDOPORUČUJI!!!!
    (0) (0)You have already voted this
  19. Reagovat
    Eva 29.6.2021 v 11:31

    Jako vždy jsem spokojená s objednávkou, která mi přišla do pár dnů.

    • Reagovat
      Lenka 9.7.2021 v 7:49
      0.3
      Přehlednost obchodu
      10
      Jednání se zákazníkem
      10
      Kvalita sortimentu
      0

      Obchod nedoporučuji!

      KLADY: Nic
      (0) (0)You have already voted this
  20. Reagovat
    Lenka 9.7.2021 v 7:50
    0.3
    Přehlednost obchodu
    10
    Jednání se zákazníkem
    10
    Kvalita sortimentu
    0

    Obchod nedoporučuji!

    KLADY: Nic
    ZÁPORY: Zboží na stránkách bylo skladem i dva dny před tím co mi přišla (po týdnu co jsem objednala a hned zaplatila) zpráva, že platbu mi posílají zpět a až když jsem zjišťovala z jakého důvodu mi peníze vrací mi bylo sděleno, že zboží není na skladě a že peníze mi zašlou až do dalších pěti dnů.. Což mi způsobilo celkem potíže s dovolenou pod stanem, který jsem si objednala a nemám ho a peníze na jiný musím počkat..
    (0) (0)You have already voted this
  21. Reagovat
    Marek Novotný 15.7.2021 v 2:38

    Důrazně nedoporučuji tento obchod. Zboží nedorazí za 5 dní, jak inzerují, ale za více než 20 dní s tím, že pokud bude problém (a pravděpodobnost problému je vysoká vzhledem k chování dopravců a křehkosti nábytku), tak NEMÁTE ŠANCI se jakkoliv někam dovolat nebo napsat.

    Odepisovat Vám bude nějaký automat, který jednou napíše lotyšsky a pak německy. Většinou odpoví na úplně něco jiného… nechápu, nerozumím.

    Mám doba rozmlácený nábytek za patnáct tisíc a nic s tím neudělám. Záruka ani nic podobného neexistuje.

  22. Reagovat
    Petra 21.7.2021 v 10:48

    Dobrý den, neustále se Vás snažím kontaktovat ale marně. Objednala jsem si zboží (0420000026285) a zaplatila, dodnes žádná odpověď. Telefon nefunguje na e-maily nereagujete. Kdy dostanu zboží? Toto je dost negativní zkušenost, a zboží bylo docela drahé…!

  23. Reagovat
    Radim 7.8.2021 v 19:44
    4.3
    Přehlednost obchodu
    90
    Jednání se zákazníkem
    90
    Kvalita sortimentu
    80

    Objednával jsem matce dekorace do ložnice a dorazilo vše v pořádku. Za mě ok.

    (0) (0)You have already voted this
  24. Reagovat
    Daniel 9.8.2021 v 9:22

    Katastrofa nic nekupujte,domluva katastrofální,někde v zahraničí,peníze z nich tahák již týden bez výsledku! Nekomunikuji

    • Reagovat
      Dáša 16.8.2021 v 21:41

      Já jsem teda zatím spokojená s e-shopem. Zboží mi přišlo bez problémů.

  25. Reagovat
    Iveta Plecháčová 1.9.2021 v 16:11

    Již před cca 2 měsíci jsme u této společnosti (přes společnost Alza)zakoupili zahradní houpačku za 8000,-. Zboží dorazilo poměrně rychle, to je také jediné pozitivní. Po vybalení bylo zjištěno, ze chybí veškerý spojovací materiál a nohy houpačky jsou omlácené, i když obaly poškozeny nebyly. Se společností Alza jsme mnohokrát řešili reklamaci, diktovali z návodu, co vše chybí. Dokonce jsme to i vypisovali do několika e-mailů směrované Alze i Vidaxl. Po dvou měsících neustálých hovorů, e-mailů, 2 pokusech vyzvednout houpačku dopravcem bez jakékoliv předešlé domluvy, máme doma nekvalitní hrůzu. Spojovací materiál jsme museli sami pořídit. Díly k sobě pořádně nepasují, muselo se poupravit a obouchaná místa začala po týdnu rezivět. A teď po dvou měsících nám opět dorazil e-mail s dotazem, cože nám to vlastně chybí. U této společnosti už bych nepořídila nikdy nic. Komunikace 100x o tom samém, nejste schopni doposlat balíček spojovacího materiálu (nehledě na to, že většina zaměstnanců Alzy i Vidaxl, nebyli schopni pochopit, co vlastně chceme, i po kompletnim nafocení a popisem chybějícího materiálu). Na Vidaxl se ve finále nedá ani dovolat, údajně pro vytíženost. Dopravce pošlete zpět pro balík bez předešlé domluvy a příslušných dokumentů. O finanční náhradě ani nemluvím. Opravdu profesionální přístup a komunikace, nekvalitní zboží za více jak 8000,-

    Budeme rádi za váš komentář. Pište prosím slušně a s přidanou hodnotou. Komentáře schvaluje správce.


Komentáře / diskuse / hodnocení

Celkové hodnocení

GDPR: Jsme správci osobních údajů a chráníme je v souladu se zákonem 101/2000 Sb., O ochraně osobních údajů a s principy obsaženými ve směrnici EU č. 95/46/EC. Po odeslání komentáře zpracováváme tyto údaje - jméno, e-mail a IP adresu. E-mail používáme pro odeslání informační zprávy, že vám někdo odpověděl na dotaz. Pro jiné účely jej nevyužíváme. IP adresu sledujeme z důvodu ochrany před spamem. Pro odstranění údajů nás kontaktujte na info@recenzer.cz