Bitiba

Internetový obchod Bitiba nabízí široký sortiment krmiv a chovatelských potřeb pro psy, kočky, malá zvířata, ptáky a ryby. Naleznete zde výrobky pro vaše domácí mazlíčky od známých výrobců za příznivé ceny.

Bitiba

Představení e-shopu

E-shop Bitiba je provozován německou společností Bitiba GmbH sídlem v Mnichově, nicméně adresa pro vrácení zboží je česká (v Ústí nad Labem). Online obchod Bitiba kromě České republiky funguje ještě například v Německu, Itálii, Polsku, Španělsku, Velké Británii a Francii.

Přejít do e-shopu

Přehled sortimentu

Mezi Top značky, jejichž výrobky na Bitiba můžete zakoupit, patří například Pedigree, Gourmet, Whiskas, Brit, Purina Pro Plan a Purizon. Pro psy a kočky e-shop nabízí granule, konzervy, kapsičky, pamlsky, doplňky stravy a veterinární krmivo. Z chovatelských doplňků jsou to domečky pro kočky, bazény pro psy, pelíšky, polštáře, boudy, škrabadla, fontány pro kočky, misky, toalety, stelivo, hračky, oblečky, hygienické potřeby, vodítka, obojky, přepravky, strojky na stříhání srsti a výběhy. Dále pak pro ptáky, hlodavce, rybičky a ostatní drobná domácí zvířata například klece, voliéry, akvária a další doplňky potřebné pro chov vašich domácích mazlíčků.

Služby a ostatní

V sekci Akce zakoupíte se slevou například velká balení nebo Bitiba outlet. Bitiba své věrné zákazníky odměňuje a sbíráním známek za nákupy získáte kupón. Při každé objednávce dostanete jednu věrnostní známku za každých 650 Kč. Po nasbírání 16 známek získáváte kupón v hodnotě 400 Kč.

Kupón poté musíte aktivovat a v nákupním košíku číslo kupónu vložit. Celková částka nákupu se o hodnotu kupónu sníží. Svou věrnostní kartu a podrobné informace o věrnostním programu naleznete ve svém zákaznickém účtu. Pro objednávky na e-shopu můžete využít i aplikaci pro mobilní telefony iOS a Android. V případě dotazů lze firmu kontaktovat emailem nebo telefonicky.

Nicméně v recenzích na Zboží.cz si zákazníci stěžují na špatnou komunikaci s obchodem, dlouhé čekání na vrácení peněz a neúplné nebo poškozené zásilky. Kladně hodnotí bezproblémové fungování obchodu v předchozích letech, široký výběr zboží a příznivé ceny. Při nákupu nad 799 Kč vám e-shop zboží dopraví zdarma. Zásilka k vám bude doručena Českou poštou, PPL nebo Balíkovnou. Platit lze přes PayPal, kartou, bankovním převodem nebo na dobírku.

Slevový kód

  • Aktuálně nenabízí slevový kód.
  • Doprava zdarma při nákupu nad 799 Kč.

Doprava

Obchod využívá tyto dopravce:

Platební možnosti

  • Bankovní převod
  • Platební karta
  • Dobírka
  • PayPal

Kariéra

  • Aktuálně pracovní místa nenaleznete

Kontakt

Hodnocení

9 Celkové hodnocení
Prodejce chovatelských potřeb

Přehlednost obchodu
9
Jednání se zákazníkem
9
Kvalita sortimentu
9
Klady
  • komunikace
  • široký sortiment
  • rychlost doručení
  • příznivé ceny
Přidat komentář  |  Přečíst hodnocení a komentáře

Jana Černá

Jana Černá

Psaní článků a recenzí se externě věnuji 13 let. Jinak pracuji jako terénní sociální pracovnice s lidmi bez domova. Ve volném čase si ráda zajdu na metalový koncert, k vodě, zahrát pinčes nebo někam vyrazím.

Více o nás a jak články vytváříme | Spolupráce a kontakt

1 komentář
  1. Poslední objednávka kapiček Felix a to 120 ks.me sklamala.Obsah neodpovídá kvalitě krmiva Felix. Vždy obsahovaly kousky masicek, tentokrát obsahují lisované kostičky,jako u obyčejných kapsicek. Také kapsičky nemají na obalech napiš Felixe.

Přidat komentář

Celkové hodnocení

Recenzer
Logo